Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32

Thread: błąd #30

  1. #1

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    68
    Server
    CLA01

    błąd #30

    Cześć wszytkim ! Gdy włączam by gra sie ładowała wyskakuje mi okienko z komunikatem
    Rozłączono
    Błąd serwera
    Kod błędu # 30

    Ma też tak ktos ? Co zrobic aby gra zaczęła działać ?

  2. #2
    Banzogles's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    12
    Server
    CLA01
    Zmień przeglądarkę albo cookies wyczyść lub uaktualnij/przeinstaluj flash, pojęcia nie mam co to za error.

  3. #3
    Polish Community Manager BB_Naerjan's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    867
    Server
    CLA01
    Witaj Santur! Jeżeli wciąż nie możesz zalogować się do gry, zgłoś problem w pomocy technicznej na stronie internetowej http://cla.heroes-online.com/pl-PL/pomoc-techniczna

  4. #4

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    4
    Server
    CLA01
    tez mam ten sam problem i pytanie ile mozna czekac na odpowiedz z http://cla.heroes-online.com/pl-PL/pomoc-techniczna ? tydzien dwa ? moze miesiac
    dodam ze Europejska wersja dziala mi bez problemow
    Last edited by Pawell; 07.07.14 at 17:04.

  5. #5

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    4
    Server
    CLA01
    Również mam ten problem - na głównej stronce pojawiło się ogłoszenie, że ów błąd jest naprawiany.

  6. #6

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    6
    Server
    CLA01
    Tej ich support to jest dno i 20 metrow mulu. Czekam juz drugi dzien, gdzie np. u Blizzarda po 2 godzinach juz mam rozwiazanie...

  7. #7

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    4
    Server
    CLA01
    Testowyziom to jest Polska tego nie ogarniesz zawsze ze wszystkim do tylu

  8. #8

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    3
    Server
    CLA01
    Też mam błąd #30, nic nie zmienia wybranie innej przeglądarki.

    Właśnie przeczytałem:

    Problem z uruchomieniem gry
    Data utworzenia: 07.07.2014 13:15:00

    Drodzy Bohaterowie!
    Jeśli właśnie utworzyliście swoje konta, macie klucze do zamkniętej bety, a mimo tego pojawia się błąd, gdy chcecie wejść do gry - informujemy, że pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
    Za utrudnienia przepraszamy i dziękujemy za wyrozumiałość!
    Wasz zespół Might & Magic Heroes Online
    Last edited by KarKub19; 07.07.14 at 23:47.

  9. #9

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    4
    Server
    CLA01
    Widze ze tu jest jeszcze gorzej niz u Gameforga tam przynajmniej dostawalo sie odpowiedz od supportu i jakies info o bledach na forum a tu nic jak tak bedzie przy glownym otwarciu gry to zycze powodzenia bo nikt nie bedzie chcial grac w tak blednym systemie

  10. #10
    Polish Community Manager BB_Naerjan's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    867
    Server
    CLA01
    Witajcie,

    nasza obsługa potrzebuje odrobinę czasu, aby odpowiedzieć na wszystkie zgłoszenia, które otrzymujemy każdego dnia, prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość. Wszystkie zgłoszenia zostaną rozwiązane w kolejności.

    Miejcie na uwadze, że o pewnych błędach dowiadujemy się od Was, testerów gry. Każdy błąd staramy się naprawić najszybciej jak to możliwe.

Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.