Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 32

Thread: błąd #30

  1. #21

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    Konto założyłem wczoraj i błąd występuje. ehhh

  2. #22

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    Podpisuję się pod wątkiem. Błąd 30. Problem jak by wskazywała główna strona nie został naprawiony. Klucz z Cd-action. Ani razu nie udało mi się zalogować do gry. Konto założone 2 dni temu.
    Jakieś wieści ze strony technicznej?
    Pozdrawiam

  3. #23

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    Niestety dalej nic, czekamy na jakikolwiek sygnał

  4. #24

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    Z tej strony Kalam.
    Jestem wdzięczny Supportowi za pomoc.
    Również miałem błąd #30, dostałem odpowiedź, że konto zostało założone podczas występowania błędu na serwerze - w związku z czym przysłali mi nowy, działający klucz.
    I jestem zadowolony, gra działa
    Tak więc polecam wysłać opis problemu do pomocy technicznej i po prostu czekać.

  5. #25

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    czego sie czepiacie to jest dopiero betka

  6. #26

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    15
    Server
    CLA01
    Sindawe a kto mi zwroci postac staff ktory był gozu na niskie lvle niech suport nauczy sie robic cos raz a dobrze .Bo jak ja cos spierdziele w pracy to mnie wywala

  7. #27
    Polish Community Manager BB_Naerjan's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    867
    Server
    CLA01
    Witajcie,

    W trakcie trwania zamkniętej bety mogą pojawiać się różnego rodzaju błędy, gdyż są to jeszcze testy. Prosimy o cierpliwość czekając na odpowiedź obsługi technicznej, gdyż w trakcie trwania zamkniętej bety, nasza obsługa i zasoby ludzkie są ograniczone. Staramy się jednak odpowiadać na wszystkie zgłoszenia najszybciej jak to możliwe.

    Dzięki za wyrozumiałość.

  8. #28

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    10
    Server
    CLA01
    dzisiaj chciałem zagrać, swierzy kod z cd-action i błąd 30, świetnie, to se pograłem

  9. #29

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by Hyori View Post
    Sindawe a kto mi zwroci postac staff ktory był gozu na niskie lvle niech suport nauczy sie robic cos raz a dobrze .Bo jak ja cos spierdziele w pracy to mnie wywala
    A to już musisz negocjować z supportem, ja nic nie straciłem prócz klucza. A klucz mi przyznali nowy, więc nie mam powodu aby narzekać.

  10. #30

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    Najgorsze że u jednego działa a u drugiego już nie. Nie wiadomo kiedy zadziała, ale miejmy tą nadzieje ( a nadzieja matkom głupich ) , że zadziała. Pzdr dla wszystkich cierpliwych

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.