Page 1 of 46 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 452

Thread: Problem z ładowaniem.

  1. #1

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01

    Problem z ładowaniem.

    Mam problem taki, że podczas ładowania gry zacina mi się lekko za połową i nie chce przejść dalej, ponowne próby, czekanie 20 min nie dały rezultatu, szczerze to jestem z tego powodu głęboko zawiedziony, ponieważ mimo beta keyu nie mogę zagrać. Proszę o pomoc w jak najszybszym czasie. Pozdrawiam!

  2. #2

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    68
    Server
    CLA01
    Niemasz najgorzej . tobie sie zacina mi wyskakuje błąd #30
    Sprubój odświerzyc , albo pobierz nowszą wersje adobe flasch

  3. #3

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    8
    Server
    CLA01
    Usuń cookies, najnowsza wersje adobe flash player ...albo zmień przeglądarkę - chrome sobie coś z Herosami nie radzi. Firefox płynnie obsługuje (w moim przypadku)

  4. #4

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    Ehh, chyba wina kompa, wsiadłem na drugi i wszystko dziala :P

  5. #5

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    albo na starym zainstaluj najnowszą opere ja na takiej gram jest lżejsza od reszty przeglądarek i tak samo płynna jak chrome

  6. #6

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    32
    Server
    CLA01

    problem z logowaniem do gry (mapy)

    od okolo 30 min mam problem z logowaniem do gry - pasek postepu blokuje sie w okolicach 9/10 i stoi.
    Nie wyswietla sie zaden komunikat bledu. Po prostu dalej sie nie laduje. Problem wczesniej nie wystepowal.
    Nie wprowadzalem zadnych zmian w systemie ani przeglarce. Po wystapieniu problemu wyczyscilem dane przeglarki i uruchomilem od poczatku.
    Po probie logowania dokladnie to samo.

  7. #7

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    Server
    CLA01
    Problem globalny jak widać, mam dokładnie to samo. Z tym że wcześniej też sie juz pojawiał. Mam nadzieję jeszcze dziś poekspić trochę, oby naprawili.

  8. #8

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    Potwierdzam, wygląda to na problem z usługą na serwerze logowania (błąd: Http/1.1 Service Unavailable). Przy ładowaniu gra wymienia informacje z serwerem logowania, do tego celu jest wymagane pobranie 'pewnych' plików, które aktualnie niestety nie są dostępne. Pozostało więc cierpliwie czekać.
    Last edited by Yavru; 05.08.14 at 01:42.

  9. #9

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    mam to samo :/

  10. #10
    DanYt0's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Silesia
    Posts
    348
    Server
    CLA01
    zapewne pracuja nad tym.Cierpliwości.

Page 1 of 46 1 2 3 11 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.