Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 18 of 18

Thread: Heroes-Online na Steam

  1. #11
    Maniek123404's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wielkopolska
    Posts
    597
    Server
    CLA01
    Ciekawe Kiedy będzie opcja przeniesienie postaci do steam?

  2. #12
    Vishar's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    373
    Server
    CLA01
    ten steamowy pseudo klient jest niemal takim samym klientem jak opera czy mozilla, gra ciagle laduje wszystko z serwerow

  3. #13
    hannamartinez's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    27
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by MOD_Shiva View Post
    Podejrzewam, że brak możliwości dostępu do starych serwerów był zamierzony. Nie mniej jednak przekazałam, że sobie tego życzycie
    Rozumiem, że w myśl zasady o zakazie posiadania multikont, posiadacze tradycyjnych kont nie mogą korzystać z gry poprzez steam? Bo skoro nie mogę importować istniejącego konta do steam, musiałabym stworzyć nowe. W zasadzie nie mam nic przeciwko temu, ale w oczach BB będę wtedy łamać zasady?
    Z ciekawości - czy istnieje możliwość wyboru serwera grając przez steam?

  4. #14
    MOD_Shiva's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    100
    Server
    CLA01
    Multikoto jest tylko wtedy jak się ma dwa konta na jednym serwerze. Na stemie powstał nowy serwer. Jeśli chodzi o decyzję developera w sprawie braku dostępu do serwerów, które były już wcześniej - należy skierować to pytanie do nich. Ja przekazałam sugestię Erayi, ona powiedziała, że przekaże dalej, a czy będzie taka możliwość czy nie, to wszystko już zależy od developerów.

    Pozdrawiam
    MOD_Shiva

  5. #15
    Antonek55's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Poland
    Posts
    98
    Server
    CLA01
    Chciałbym żeby były różne serwery na tym steamie w tym nasz polski, ale to zależy od dobrej woli ubi i bb, ale by musieli połączyć te konta, które tu mamy z kontem steam, żeby grać przez steam tak jak sie grało przez przeglądarkę. Tak się składa, że mam też konto na steam i bym wolał mieć połączone te konto z tamtym posiadając wszystko, to co się miało do te pory.
    Gildia Pomorzanie na zawsze pamięci.Starzy gracze na zawsze w pamięci.

  6. #16
    Apatheia's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    34
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by MOD_Shiva View Post
    Multikoto jest tylko wtedy jak się ma dwa konta na jednym serwerze. Na stemie powstał nowy serwer. Jeśli chodzi o decyzję developera w sprawie braku dostępu do serwerów, które były już wcześniej - należy skierować to pytanie do nich. Ja przekazałam sugestię Erayi, ona powiedziała, że przekaże dalej, a czy będzie taka możliwość czy nie, to wszystko już zależy od developerów.

    Pozdrawiam
    MOD_Shiva
    Nie jestem taka pewna tego, że jest to całkiem nowy serwer...
    Ten, na którym tutaj gramy to CLA01, ten na kliencie także nosi nazwę CLA01, a nie wydaje mi się, żeby ktoś dwa różne serwery nazywał tak samo, chyba, że tu panują inne zasady.

  7. #17
    DanteAlfaro's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Poland
    Posts
    105
    Server
    CLA01
    Tu nie można być niczego pewnym. Nie zdziwiłbym się, gdyby z dnia na dzień, bez żadnych zapowiedzi, wyłączyli serwery, a następnie po 3 miesiącach ogłosili zamknięcie projektu

  8. #18
    Maniek123404's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wielkopolska
    Posts
    597
    Server
    CLA01
    Import by się przydał...

Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.