Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Siema PL!

  1. #1
    miHAU92's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    141
    Server
    CLA01

    Siema PL!

    Jak offtopic to offtopic, cieszmy się miejscem, gdzie można pospamować w ojczystym języku! :P

    Więc siema PL

    Brakuje naszego forum, no ale trudno, chociaż tutaj będziemy mieli namiastkę swojego języka
    Quote Originally Posted by okogi View Post
    -to TY osiagnales experta w trolingu



    http://heroes-online-wiki.com

  2. #2

    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    5
    Server
    CLA01
    Siema, siema
    ciekawe to forum, większość wątków puste,
    tak jakby zaczęli od początku, bo na forum EN to trochę więcej treści było.

    ogólnie pokrętna logika - było za dużo użytkowników więc wytniemy im forum,
    ciekawe dlaczego RU nie wycieli, bo co, bo angielscy moderatorzy nie przeczytają w cyrylicy?

    A podoba mi się ogłoszenie o zmianach w gildiach - w sumie to zasobów nie oddamy, ale już nie wydawajcie bo będzie trzeba mniej
    U nas w gildii jak zobaczyliśmy ile czego trzeba to zaprzestaliśmy inwestycji już dawno

    Howgh
    ---------------------------------------------------------------------------
    AivaPL - IMMORTALS_II
    AivaPL_2

    PS. a i widzę że zegar jest godzinę do tyłu - czyli lecimy wg czasu UK (emigracja)
    Last edited by AivaPL; 15.07.15 at 12:46. Reason: czas mi się nie zgadzał

  3. #3

    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    5
    Server
    CLA01
    A może skoro ma to być english forum to od razu przeniesiemy się na
    http://forum.clb.heroes-online.com/f...-English-Forum

    tam sobie w English offtopic zrobimy Polish offtopic, a co będziemy się tak zamykać tylko w swoim 'community'
    ---------------------------------------------------------------------------
    AivaPL - IMMORTALS_II
    AivaPL_2

  4. #4

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    26
    Server
    CLA01
    Cześć,
    czyli dużo się nie zmieni. Po prostu wszystkie tematy będą umieszczone w jednym dziale. Będzie pewnie zamieszanie i problem ze znalezieniem tematu ale chociaż pisać po polsku można

  5. #5
    Cabron
    Guest
    łobosze ale dziwnie jest xd

  6. #6

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    7
    Server
    CLA01
    i tak dobrze ze nie po niemiecku

  7. #7

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    49
    Server
    CLA01
    Tłumacz by się przydał To co tam zmienili w ostatniej aktualizacji?

  8. #8
    Maniek123404's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wielkopolska
    Posts
    597
    Server
    CLA01

  9. #9

  10. #10

    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    53
    Server
    CLA01
    http://scr.hu/1hh1/g5lh1
    t14 jest tylko z nazwy - blad przy kuzni i nieraz przy podejsciu wyskoczy napis ze poziom zostal odblokowany- bez zadnych surowcow
    przy wyborze podczas walk jest tylko t13 i nagrody takie same jak w t13

Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.