Page 1 of 11 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 110

Thread: Nie świecący sie napis ,, graj ''

  1. #1

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1

    Nie świecący sie napis ,, graj ''

    witam ! po wygenerowaniu kodu i wpisaniu go . wszytko szło pomyślnie gdz zamknołem ikonke że kod przyjęty , napis ,, graj ,, nieśwciał sie na pomaranczowo tak ja na zagranicznych serwach . a i za każdym razem gdzy sie loguje do gry wyświetla sie że jest błąd i zeby odświerzyć . Gdy odświerze gra działa ale napis ,, graj , nadal nie i niemoge rozpoczac . Co teraz ?

  2. #2
    Polish Community Manager BB_Naerjan's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    867
    Server
    CLA01
    Witaj ArOo_,

    prawdopodobnie trafiłeś na moment przerwy technicznej związanej z aktualizacją gry. Jeżeli problem się powtarza zgłoś go do naszej pomocy technicznej na stronie internetowej http://cla.heroes-online.com/pl-PL/pomoc-techniczna

  3. #3

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    Mam. Podobną sytuację po zalogowaniu nie mogę odpalić gry ponieważ pokazuje mi, że serwer jest wyłączony i tak mam nieprzerwanie od wczoraj.

  4. #4

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    68
    Server
    CLA01
    Mi działa w Firefox spróbuj może i tobie w nim zadziała

  5. #5

    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Gdańsk
    Posts
    4
    mi nie działa na żadnej przeglądarka z zainstalowanym Flash Playerem 14.0.0.125 nie wiem o co chodzi proszę o pomoc ps.stan serwera jest na czerwono jak by był wyłączony

  6. #6
    Wredna's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Lamsdorf/ Siemce
    Posts
    1
    U mnie to samo co i u powyższych osób, brak świecącego napisu graj i serwer wyłączony. Próbowałam na 3 przeglądarkach i nadal nic.

  7. #7

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    To samo u mnie. Mam mozille. Dwa dni już. Napisałem do pomocy.

  8. #8
    Megi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Szczecin
    Posts
    52
    Server
    CLA01
    Właśnie przed chwilą spotkało mnie to samo. Loguję się, chcę zacząć grać, a tu nic z tego, napis GRAJ jest szary i nieaktywny.

    EDIT
    Mam nadzieję, że to jednak tylko przerwa techniczna.
    Last edited by Megi; 09.07.14 at 12:50.

  9. #9

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    3
    Server
    CLA01
    u mnie to samo ;/

  10. #10

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    8
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by Megi View Post
    Właśnie przed chwilą spotkało mnie to samo. Loguję się, chcę zacząć grać, a tu nic z tego, napis GRAJ jest szary i nieaktywny.

    EDIT
    Mam nadzieję, że to jednak tylko przerwa techniczna.
    Akurat w tej chwili jest przerwa techniczna i nikomu się nie podświetla napis GRAJ

Page 1 of 11 1 2 3 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.