Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Nie można wejść do gry. (28.06.2015.r)

  1. #1

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2
    Server
    CLA01

    Nie można wejść do gry. (28.06.2015.r)

    Witam chciałbym oznajmić że "Naprawione błędy z w logowaniem" nadal są, naciskam GRAJ i wchodzi niby wszystko cacy wybieram bohatera i jeb 2h nie włącza się i wyskakuje błąd logowania, co tu się dzieje to naprawdę kpina. Bo nie dość że grać mogę to jeszcze w wiadomościach pisze że problemów nie ma. Po prosiłbym o pomoc bo chciałbym pograć.

  2. #2
    kirkus132
    Guest
    tak to już było na forum i nic się nie wyjaśnia, przykro mi ale twój temat nic nie zmieni

  3. #3

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    Denerwuje mnie to bo nadal wejść nie mogę myślałem że tylko ja mam ten problem

  4. #4

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    7
    Server
    CLA01
    Twoje debilne posty tez nic nie wnoszą a jest ich nie mało.

  5. #5
    Maniek123404's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wielkopolska
    Posts
    597
    Server
    CLA01
    Mnie juz wczoraj krew zalewała xd
    Nerwa można dostać...

  6. #6

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    witam od wczoraj około 12.00 wyrzuciło mnie z serwera gry od tamtej pory nie mogę się zalogować po wyborze bohatera strona się ładuje tak bez końca proszę o pomoc ..

  7. #7
    kirkus132
    Guest
    Quote Originally Posted by Seth_ View Post
    Twoje debilne posty tez nic nie wnoszą a jest ich nie mało.
    możliwe, ale nie używam w nich obraźiwych treści za które zgodnie z polityką tej firmy powinieneś dostać bana na tydzień

  8. #8

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    7
    Server
    CLA01
    Co jest obraźliwego w stwierdzeniu prawdy z którą skłonny jesteś się zgodzić?

  9. #9

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    6
    Server
    CLA01
    dokładnie.. wszycy co zarządzają tą grą mają nas (graczy) głęboko w dupie.. mam gdzieś ich bany jak i tak grać nie mogę.. to jest kpina i oszustwo ze strony twórców. Zamknięta beta nie miała takich błędów..

  10. #10

    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    No od wczoraj nie da się zalogować... Wywaliło mnie przy przenoszeniu się między lokacjami i kaplica

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.