Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: nowa wersja = nowa kpina

  1. #11
    Nishiyma
    Guest
    Z tego co zdążyłam się zorientować, to problem występuje przy podróży do szepczących równin. Z tym, że kilka relogów albo zamknięcie przeglądarki pomaga. Jeśli komuś zawiśnie postać na amen to niech zgłosi się do supportu gry, ale też chętnie się o tym dowiem ja

  2. #12
    Perkuns's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    36
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by MOD_Nishiyma View Post
    Z tego co zdążyłam się zorientować, to problem występuje przy podróży do szepczących równin. Z tym, że kilka relogów albo zamknięcie przeglądarki pomaga. Jeśli komuś zawiśnie postać na amen to niech zgłosi się do supportu gry, ale też chętnie się o tym dowiem ja
    Ten problem występuje już od dłuższego czasu. Owszem, kilka eksperymentów z relogami bądź przeglądarką pomaga. Ale przecież nie o takie granie chodzi, prawda?
    Nawet tego typu błędy mogą skutecznie zniechęcać potencjalnych nowych graczy.
    Gra jest darmowa. Granie już niekoniecznie

  3. #13
    Nishiyma
    Guest
    Quote Originally Posted by Perkuns View Post
    Ten problem występuje już od dłuższego czasu. Owszem, kilka eksperymentów z relogami bądź przeglądarką pomaga. Ale przecież nie o takie granie chodzi, prawda?
    Nawet tego typu błędy mogą skutecznie zniechęcać potencjalnych nowych graczy.
    Póki co da się grać, a to chyba najistotniejsze sprawa z równinami została już zgłoszona, więc jeżeli problem będzie dalej występował po restarcie serwera, to niedługo pewnie znowu możemy się spodziewać jakiejś przerwy w celu naprawienia.

  4. #14

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    14
    Server
    CLA01
    Wy sobie jaja robicie co dała nowa wersja gry oprucz radości zwierzątek (nie wiem po co ale moze być dla nowych graczy i dla dzieci o ile jakies w to grają) guzik z petelka zebym sie gorzej nie wyraziła jak problemy były tak są oki moze 1% graczy zalogował się ale jak ja mam 3 postacie to 2 dalej maja problem a a jedna przy kazdej teleportacji z jednej lokacji do drugiej zawiesza sie i trzeba wylogowac a ponowne zalogowanie nicnie daje trzeba odczekac jakis czas powtarzam kpina a codzienny retart serwerów tez nic to juz przesada nie da sie pograc strach isc na wyprawe bo w trakcie sie zawiesi im dalej w to brniecie tym gorzej owszem gra super ale przez nieudolność ubi stała sie niewypałem wiecmoze wprowadzic wersje ta która była miedzy starym a nowym rokiem i zwolnic dotychczasowych programistów i zatrudnic takich ktorzy sie znaja na swoim fachu i nie robić z siebie idiotów pomyslcie o tym.

  5. #15
    hiszpana's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    9
    Server
    CLA01

    Brak mozliwosci logowania po bitwie

    Quote Originally Posted by MOD_Nishiyma View Post
    Z tego co zdążyłam się zorientować, to problem występuje przy podróży do szepczących równin. Z tym, że kilka relogów albo zamknięcie przeglądarki pomaga. Jeśli komuś zawiśnie postać na amen to niech zgłosi się do supportu gry, ale też chętnie się o tym dowiem ja
    Problem wystapil u mnie po bitwie. Po wygranej bitwie, dodam tylko. Po dlugiej przerwie wywolanej zawieszeniem wywalilo mnie do znanego wszystkim ekranu: Niewlasciwa sesja, bla bla... Zaloguj sie ponownie... Niestety od tamtego czasu nie udalo mi sie to. Ciesze sie tylko, ze nie zainicjowalam dzialania odlamka. Moze, gdy jakims cudem (bo w sprawnosc technikow wierze coraz mniej) uda mi sie zalogowac do gry to sobie go wykorzystam (o ile mi nie zniknie, bo na przyklad moze byc jego uzycie ograniczone czasowo, co by mnie nie zdziwilo...)

    Reasumujac: powodem niemoznosci logowania sie nie sa tylko teleporty i podroze, ale rowniez bitwy, wiec ci szczesliwcy, ktorzy graja - uwazajcie!


    KLASA = ETYKA + ESTETYKA

  6. #16
    Jarl_Sidek
    Guest
    Witam,
    Mamy rok 1066, wiec wypadało by najech...Ahh. Nie ten wątek. :P
    Ciekawe ciekawe i jeszcze raz - Ciekawe!
    Wszystko dziaa, teleporty działają, jest lepiej z czego jestem zadowolony.
    Podpisuje się pod Nishy - wystarczy pokabinować a nie beczeć jak na pogrzebie, bo tak do niczego się nie dojdzie.

    Jak trafi mi się że sesja wygaśnie albo coś podobnego to po prostu używam Clear cash ( jezusie! cookies wywalilem!), a następnie się loguje. Gdy sytuacja sie powtórzy, to wystarczy się wylogować i zalogować, a potem już działa. Zawsze ten sposób działa, a jeżeli wam nie działa to niezłe z was ziółka ^^

    Po za tym nie znam gry, gdzie po problemach graczy, producent miałby ugłaskiwać go po darowując jakieś rzeczy, tym bardziej że jest darmowa gra, bez abonamentu :P

    Nie chcesz grać - nie graj.
    Grasz? To nie marudź, bo życie jest piękne nawet bez MMH

  7. #17

    Join Date
    May 2015
    Posts
    10
    Server
    CLA01
    Gra działa masakrycznie wolno... animacja poklatkowa to nowy feature, czy co?

  8. #18
    Nishiyma
    Guest
    Quote Originally Posted by Kluska View Post
    oki moze 1% graczy zalogował się
    Dementuje, większość graczy jest się w stanie zalogować. Serwer ożył jeśli chodzi o ilość graczy online.

  9. #19
    Cedirae's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Katowice
    Posts
    34
    Server
    CLA01
    Ja znowu wiszę tam, gdzie wcześniej czyli między Pazurami a Nar Heresh. Poszło zgłoszenie, ciekawa jestem tylko, czy znowu będę musiała tydzień czekać na odblokowanie postaci...

  10. #20

    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    17
    Server
    CLA01
    wiszę i ja :-P. Znów zresztą, jak codziennie po przejściu przez portal z pazurów lub do bleh, odechciewa się grać!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.