Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 66

Thread: Zawieszona postac :(

  1. #1

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    9
    Server
    CLA01

    Zawieszona postac :(

    Hej
    mam problem wczoraj zalozylem konto na herosie i w sumie przeszedlem lekki wstep utknalem i nie moge ruszyc postacia ktora widac i moge wchodzic w zdolnosci itp ale niestety nie moge ruszyc postacia w kierunku portalu

  2. #2
    okogi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,106
    Server
    CLA01
    kliknij portal miejski kolo minimapki ... powinno pomoc
    jeli nie to tylko support

  3. #3

    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    9
    Server
    CLA01
    Ja mam to samo kupiłem postać 3 okienko i nie mogę sie ruszyć. Pierwsze przejście do miasta i kicha.

  4. #4

    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    10
    Server
    CLA01
    o to chodzi ze jeszcze nie ma miasta to tuz przed zalozeniem

  5. #5
    Nishiyma
    Guest
    Proponuję w takim razie założyć postać od nowa (przy wyborze bohaterka ikonka kosz po najechaniu na postać). Przy tak wczesnym etapie gry, to nie jest żaden problem, a sprawa może być jakoś powiązana z występującymi jeszcze wczoraj problemami z grą.

    Pozdrawiam
    MOD_Nishiyma

  6. #6

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    9
    Server
    CLA01
    nie no ekstra tylko ze wczoraj to samo zrobilem z tą postacią wiec musze czekac jeszcze ładnych dziesiąt godzin aby to móc zrobic :/

  7. #7
    sudoers's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    ŁDŹ
    Posts
    13
    Server
    CLA01
    Miałem to samo w zeszłym tygodniu zaczynając grę nekromantą... to jest niestety bug. Napisz do supportu - u mnie naprawili to przemieszczając moją postać trochę do przodu, co umożliwiło normalny ruch i co za tym idzie przejście przez ten portal... potem już pierwsze miasto i gitara.

  8. #8

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    9
    Server
    CLA01
    dzieki wielkie juz pisze

  9. #9
    pitikamiti's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    269
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by MOD_Nishiyma View Post
    Proponuję w takim razie założyć postać od nowa (przy wyborze bohaterka ikonka kosz po najechaniu na postać). Przy tak wczesnym etapie gry, to nie jest żaden problem, a sprawa może być jakoś powiązana z występującymi jeszcze wczoraj problemami z grą.

    Pozdrawiam
    MOD_Nishiyma
    Dobrze, ale czy ktoś zwróci mi koszt usuniętej postaci?

  10. #10
    Gabriel-Allon
    Guest
    usuniecie postaci nic nie kosztuje, a wykupiony slot nowej postaci już zostaje na stałe

Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.