Bună seara comunitate!
Sunt aici să vă prezint, printre altele, breasla
ITH (
ItalianHeroes) activă pe CLA/MMHO. După noile dar nemulţumitoarele adăugiri (să nu le zic update-uri), avem mai mult timp de chat social, aşa că profit de această ocazie să fac o scurtă generalizare a echipei din care fac parte şi unde am învăţat să joc (şi nu doar eu) Might and Magic online.
Fondată pe sistemul
IbidemGaming, una dintre cele mai cunoscute şi de succes comunităţi de gameri din România (peste 100 de membri leaderi activi şi peste 700 de membri "playmaker", pe mai mult de 3 jocuri, a cărui sunt mândru fondator), breasla
ItalianHeroes este una istorică în Ashan, fiind înfiinţată încă de la începutul serverului de probă. Sunt adunaţi aici cei mai activi şi puternici eroi italieni (şi români) şi a fost structurată ca o consecinţă a unei frumoase activităţi zilnice şi a unui excelent joc de echipă.
ItalianHeroes are la bază jucători loiali, care pun preţ pe jocul echipei şi renumele breslei înainte de interesele personale în joc, iar din motivele astea pot confirma că jocul este mai cursiv, distractiv şi fascinant.
Obiectivele noastre pe teritoriul Ashan sunt simple; Vrem să surprindem, dar şi să ne distrăm şi relaxăm.
Ideologiile, la fel ca încrederile..au făcut şi fac o imensitate de rău în lumea asta..deci da, avem o ideoligie.
Despre
IbidemGaming
Comunitatea s-a format în 2010 şi pot cu mândrie să afirm că oriunde am jucat sub această emblemă am fost în topul clasamentelor.
De ce am legat ITH de IbidemGaming? Pentru că putem, ar fi cel mai simplu răspuns..dar, ca să dezvolt ideea: disciplina, cunoaşterea şi forţa echipei din care fac parte merită să reprezinte emblema comunităţii.
În Might and Magic recrutăm selectiv (nu cred că mai are rost să spun că suntem toţi de nivel dragon înalt), suntem una dintre primele bresle active în provincie/expediţii şi avem o activitate zilnică de invidiat. Unii dintre noi ne diferenţiem prin tag-ul gildei lângă nume, iar în complet, părtaşi sunt :
ITH_Marvel (membru fondator)
ITH_Hero (T13)
ITH_New (T13)(ro)
ITH_Alexa200
Hellsingx
ITH_Iulian
ITH_Gengis
ITH_Cesar
ITH_Hunter
Phennn
ITH_Siesh
ITH_Platium (ro)
Kaldrog
ITHAN
Sforza9
Sekktor
Florin2 (ro)
Gianost
Lygeia (ro)
Colentina (ro)
Vanto83
Fattone
Vidri (ro)
Zalmoxe (ro)
Giulius
Emman
ckk883
Vă aşteptăm să ne urmăriţi şi pe facebook, unde (sperăm) să putem forma în sfârşit comunitatea potrivită pentru acest extraordinar joc (deşi cu foarte mult probleme):
https://www.facebook.com/ibidemgaming
Have fun,
quz0r/ITH_New