Results 1 to 10 of 10

Thread: Ciągłe błędy w zadaniu gildii

  1. #1
    Asarhaddon's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Poland
    Posts
    73
    Server
    CLA01

    Question Ciągłe błędy w zadaniu gildii

    Hej wszystkim,
    Mamy problem w gildii z pewnym zadaniem. Do ubicia są kamienni strażnicy, notabene udało się już osiągnąć postęp 61/210. Jednak później coś się posypało i nie można ukończyć odtąd zadania. Nie zalicza nam kolejnych potworów w tym zadaniu. Usunąłem to zadanie, powinno się na następny dzień zresetować i pojawić inne, tymczasem to zadanie z uporem maniaka powraca i powraca. Proszę support o pomoc. Czy ktoś spotkał się z czymś podobnym?
    pozdro
    Asar~

  2. #2
    okogi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,106
    Server
    CLA01
    Proszę support o pomoc
    jesli prosisz suport to napewno odpowiedza , na forum raczej nikt ci nie pomoze , jedynie co to doradzi jak ma jakis magiczny sposob na to

  3. #3

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    110
    Server
    CLA01
    po każdym restarcie powracają wszystkie nie zrealizowane zadania gildii. można je albo skończyć albo przerywać za każdym razem.

  4. #4
    pitikamiti's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    269
    Server
    CLA01
    my mamy tez takie zadanie których nie da się skończyć są zbugowane

  5. #5
    Asarhaddon's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Poland
    Posts
    73
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by Klaudia00 View Post
    po każdym restarcie powracają wszystkie nie zrealizowane zadania gildii. można je albo skończyć albo przerywać za każdym razem.
    Z tym, że to zadanie przerywam dzień w dzień, a na następny dzień pojawia się znowu one. ?!

  6. #6

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    110
    Server
    CLA01
    bo ostatnio codziennie są restarty. tez tak mamy.

  7. #7
    okogi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,106
    Server
    CLA01
    a dziala wam gra wogole ??

  8. #8
    Asarhaddon's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Poland
    Posts
    73
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by okogi View Post
    a dziala wam gra wogole ??
    Są momenty, że wejdę w teleport i wywala mnie a potem mam 15 min z głowy, bo nie mogę zalogować. Dzisiaj 2x.

  9. #9
    hiszpana's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    9
    Server
    CLA01
    Odkad probowalam sie teleportowac z Nar-Heresch do Pazurow Namtaru gra wisi i nijak nie moge sie zalogowac. Serwer niemiecki za to smiga bez zarzutu.

  10. #10

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    3
    Server
    CLA01
    hmmm...a moze wszsyscy powinnismy sie zalogowac na serwerze DE... tylko jak czytac ten barbarzynski jezyk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.