Reply to Thread
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 52

Thread: Eroare conectare

  1. #21

    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    227
    Server
    CLA01
    Jocul incarca la nesfarsit ... nu se intampla nimic ... degeaba au resetat serverul daca nu se conecteaza (sau poate sunt blocat de admini sau de BlueByte) deoarece ii critic pe buna dreptate atata timp cat platesc pentru produs vreau sa ma si folosesc de el ... nu sa rada noi.

  2. #22

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    12
    Server
    CLA01
    Nu esti blocat numai tu.Dar nu inteleg totusi de ce serverul asta nu merge,pe clb au reusit se vede si din chat toti jucatorii se mira ca se pot loga.

  3. #23

    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    227
    Server
    CLA01
    Nu au interes pe CLA ... e considerat un server sarac unde nu se castiga asa multi bani ca pe CLB ... chiar daca nu vor sa recunoasca acesta e adevarul.
    Am citit la polonezi ca pe CLB ar functiona serverul destul de bine. acum.

  4. #24

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    12
    Server
    CLA01
    CLB functioneaza perfect, la noi sper ca de maine...

  5. #25

    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    227
    Server
    CLA01
    Bine ar fi ... acusi am aproape 2 saptamani de cand nu mai pot intra pe joc ... in special eroare 503 cu dedicatie de la developeri.

  6. #26

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    12
    Server
    CLA01
    cred ca s-au rezolvat problemele

  7. #27

    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    227
    Server
    CLA01
    Nu s-a rezolvat nimic ... am reusit sa ma conectez un pic ...toate drumurile sunt blocate si daca vreau sa inaintez nu pot ataca blocajele ... vorbesc cu ele sau apare fereastra de lupta si atat ... ascute cutitul de aer si stai blocat intr-un joc ... asta e marea lor rezolvare ?

  8. #28

    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    227
    Server
    CLA01
    Nici macar tabelul de misiuni nu mi-l deschide !!!

  9. #29

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    12
    Server
    CLA01
    si la mine scartaia, dar am dat efectele vizuale la minim si si-a revenit, am facut cateva misiuni acum, pana s-a oprit.

  10. #30

    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    227
    Server
    CLA01
    Nu am umblat la efecte vizuale de cand am creat contul ... cu atat mai putin acum ,,, nu cred ca are importanta.

Reply to Thread
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.