Results 1 to 10 of 10

Thread: Nie dziala mi zdolnosc u tkaczek losu (przeplyw czasu)

  1. #1

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    19
    Server
    CLA01

    Nie dziala mi zdolnosc u tkaczek losu (przeplyw czasu)

    Mam problem z tkaczkami losu bo nie dziala zdolnosc (przeplyw czasu).Nie moge jej uzywac na podstawowych jednostkach i elitarnych,dodam ze pozostale 2 zdolnosci dzialaja poprawnie.Tej zdolnosci nie moge uzywac od dluzszego czasu i mnie zaczyna to wkur.... I niech mi tu okogi nie pisze glupot.

  2. #2
    okogi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,106
    Server
    CLA01
    hej
    wlanie sprawdzilem u siebie i dziala ... drugi temat o tym samym , jaki masz nick w grze , wlasnie jestem , pokaz mi na jednej walce jak ci nie dziala , moze bede w tanie pomoc , a moze nie i napiszemy do suportu jesli tobug u ciebie tylko
    pozdr

    PS na forum ci i tak nie pomoga jesli to blad w grze musisz pisac do suportu

  3. #3

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    19
    Server
    CLA01
    Moj nick w grze to PolskaAK

  4. #4

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    19
    Server
    CLA01
    U kolegi z gildi tez dziala poprawnie bo widzialem w bitwie jak z nim walczylem w druzynie

  5. #5
    Nishiyma
    Guest
    Może tej zdolności po prostu źle używasz? Pytałam w poprzednim wątku: co chcesz przyspieszyć?

  6. #6
    HrabiaMoczymorda's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    W parku
    Posts
    1,282
    Server
    CLA01
    Ta zdolnosc dziala poprawnie zabijam z dzwona w pierwszej rundzie na na tkaczkach ,to nie problem gry,sprawdzone.

    Napisz do supportu ze cos nie tak z przeplywem czasu na twoim koncie
    Nie pisz do moda na forum bo oni nie graja i nie maja pojecia o co chodzi .

    GILDIA IMMORTALS_II ZAPRASZAMY http://tnij.org/rekrutujemy

    Masz jakis problem i nie wiesz co zrobic ?
    Napisz do pomocy technicznej
    http://cla.heroes-online.com/pl-PL/pomoc

  7. #7
    okogi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,106
    Server
    CLA01
    nie cytuje bo znow mi pkta walna za cytat

    sprawa wyjasniona , ''naprawilem'' ten ''blad'' .. temat do zamkniecia , poprotu czegos innego sie spodziewal ( przeplyw czasu to nie zastoj , mimo ze ma podobna ikonke )
    zdolnosc dziala u niego wlasnie z nim sprawdzilem
    pozdr
    Last edited by okogi; 03.06.15 at 16:06.

  8. #8

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    124
    Server
    CLA01
    Napewno przepływu nie można użyć na jednostki bohaterskie ale nie wiem czy wszystkie.z socla w duo nie mógł używać na ekspedycji na jakichś bohaterskie ale nie pamiętam już na których.

  9. #9
    Nishiyma
    Guest
    Cieszę się, że sprawa została wyjaśniona.
    Hrabio mylisz się. Gram w tą grę od dawna i wiem o niej całkiem sporo (raczej nie wszystko).

  10. #10
    HrabiaMoczymorda's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    W parku
    Posts
    1,282
    Server
    CLA01
    Jestes modem wiec zawsze masz racje nie bede wchodzil w dyskusje
    pozdro :*

    GILDIA IMMORTALS_II ZAPRASZAMY http://tnij.org/rekrutujemy

    Masz jakis problem i nie wiesz co zrobic ?
    Napisz do pomocy technicznej
    http://cla.heroes-online.com/pl-PL/pomoc

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.