Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: Czat a płynnośc grania

  1. #11
    kirkus132
    Guest
    Quote Originally Posted by HrabiaMoczymorda View Post
    Od czego GG,wazzup.skype ts3 ,ten czat w grze i tak nigdy nie wyjdzie z fazy bety zgodziles sie na to podpisujac sie pod regulaminem gry
    ok, to może przerzucimi sięna walkie takie a moze na kubeczki ze sznurkiem, tania metoda i szybka, trochęzasięg kiepski ale co tam

  2. #12

    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    238
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by kirkus132 View Post
    mi tam nie funguje 3 tydzień ale co tam, BB pomocy

    Proszę napisz zgłoszenie do Supportu, tam otrzymasz prefesjonalną pomoc: info-mmho.pl@heroes-online.com

    Pozdrawiam
    BB_Penelopa.

  3. #13
    kirkus132
    Guest
    Quote Originally Posted by BB_Penelopa View Post
    Proszę napisz zgłoszenie do Supportu, tam otrzymasz prefesjonalną pomoc: info-mmho.pl@heroes-online.com

    Pozdrawiam
    BB_Penelopa.
    dopóki nie otrzymam przeprsoin od pomocy technicznej do tego czasu ze wszelkimi błędami będe zgłaszał siędo ciebie, i jest to wina supportu, czat dalej mi nie działa i chce pomocy, jako komunity manager powinnaś przekazac to do pomocy technicznej sama

  4. #14
    HrabiaMoczymorda's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    W parku
    Posts
    1,282
    Server
    CLA01
    Prosze sie nie denerwowac i nie unosic,to nic nie pomoze.
    Jedyny sprawdzony sposób to nic nie robic,z nowa aktualizacja usuna stare bledy i dodadza nowe,taki jest tryb pracy ekipy BB .
    Trzeba miec na wzgledzie ze gra po 2 latach nadal nie wyszla z bety i jest duze prawdopodobienstwo znalezienia jakis tam drobnych bledów w grze

    GILDIA IMMORTALS_II ZAPRASZAMY http://tnij.org/rekrutujemy

    Masz jakis problem i nie wiesz co zrobic ?
    Napisz do pomocy technicznej
    http://cla.heroes-online.com/pl-PL/pomoc

  5. #15
    kirkus132
    Guest
    Quote Originally Posted by HrabiaMoczymorda View Post
    Prosze sie nie denerwowac i nie unosic,to nic nie pomoze.
    Jedyny sprawdzony sposób to nic nie robic,z nowa aktualizacja usuna stare bledy i dodadza nowe,taki jest tryb pracy ekipy BB .
    Trzeba miec na wzgledzie ze gra po 2 latach nadal nie wyszla z bety i jest duze prawdopodobienstwo znalezienia jakis tam drobnych bledów w grze
    Dzięki hrabio, pomogłeśłap plusa, poczekam na aktualizację i zgłoszę siez nowymi błędami

  6. #16

    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    69
    Server
    CLA01
    Autor piszę o czacie, że jak padł gra szybciej chodzi, to nie jest tak, że gra od razu szybciej chodzi, nie oszukujmy się, ale wszystkie rzeczy, które są w grze wymagają interakcji sprzętowej, więc jak coś jest wyłączone to i szybciej gra będzie chodzić. Chociaż miałem przyjemność gry na PC który nie był jeszcze rewelacyjny, lecz event czy jakieś zacinki nie straszne było, chodź jak przesiadłem się na swój laptop, wtedy mogłem powiedzieć, że gra zacina się i laguje. To tylko sprawa jaki masz silną maszynę na której grasz. Wszytko przecież musi być przetworzone przez twój komputer, a sieć tutaj akurat ma mniej do gadania.

    I nie muszę mówić, że tamci od BB nigdy nie będą wiedzieć co jest u nas, chodź jak przesiadłem się na bardzo starego laptopa, i odpaliłem to po prostu włączył się klatkarz, aż mogłem wychwycić wszystkie ruchy, które są wykonywane w czasie potyczki

    Nadal mi brakuje, opcji pobrania pewnych tekstur gry, aby można było to wczytywać z dysku...

  7. #17
    HrabiaMoczymorda's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    W parku
    Posts
    1,282
    Server
    CLA01
    Oni to testuja i graja na pro masyznach,mi na kompie smiga okej ,jak siadam na lapka czy tableta to tak laguje ze zanimzrobie ruch w walce da mi czas zejsc po natepne browary

    GILDIA IMMORTALS_II ZAPRASZAMY http://tnij.org/rekrutujemy

    Masz jakis problem i nie wiesz co zrobic ?
    Napisz do pomocy technicznej
    http://cla.heroes-online.com/pl-PL/pomoc

  8. #18

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    18
    Server
    CLA01
    u mnie jest tak ze jak serwer pada to najpierw wylaczja czat (po restarcie go nie mam), a jak to nie pomoze to dopiero po nastepnym bledzie i wywaleniu z gry zalogowac sie nie moge i dopiero wtedy serwer z kolan podnosza. wszystkie bledy i niedzialanie gry sa napewno powiazane z czatem

  9. #19

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    18
    Server
    CLA01
    edyta:
    wlasnie mnie wywalilo z gry przy przechodzeniu z pazurow do narhesu. czatu nie mam ale gra smiga az milo

  10. #20
    kirkus132
    Guest
    a mi w piątek i sobotę wyskakiwało okinko Nieudany bład sesji czy jakoś tak i wywalalo mnie na strionę startową i tyle napraw

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.