Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Bohaterskie bitwy - powtarzanie bitwy

  1. #1
    Lady_Nika's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Legionowo
    Posts
    171
    Server
    CLA01

    Bohaterskie bitwy - powtarzanie bitwy

    Witam,

    Chciałabym się zapytać Was, jak u Was działa powtarzanie bitwy bohaterskiej na wysokim tierze ? Biłam sobie rój na moim 5 tierze (wiem szał) miałam straty więc postanowiłam ją powtórzyć, jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się, że mobki są inne i jest ich dużo mniej, po zakończonej bitwie dostałam zielony artefakt i 5 stali, podejrzewam, że przestawiła mi się na 1 tier, próbowałam tak jeszcze raz, było to samo. Pisałam do supportu, odpisali, że tak nie powinno być i szukają przyczyny czy coś w tym stylu. Stąd moje pytanie, tylko ja tak mam czy Wy też, bo w tym momencie nie opłaca mi się ładowanie tierów na tej postaci. Nie pytam o bitwy drużynowe, tylko zwykłe pojedyncze.

    Pozdrawiam!

  2. #2
    okogi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,106
    Server
    CLA01
    tak , przy powtarzaniu resetuje tier do 1ki ... wiedza ale czy naparwia i kiedy nie wiadomo

  3. #3

    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    69
    Server
    CLA01
    Tak też nie raz po ponownej bitwie wracałem z tieru 6 do 1, nie wiem co to ma być, ale przynajmniej strat nie miałem, co powodowało oburzenie bo akurat chciałem walczyć na 6. Ale co tam to nowość w grze więc są i bugi.

  4. #4
    HrabiaMoczymorda's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    W parku
    Posts
    1,282
    Server
    CLA01
    Tak jest po wycofaniu sie z walki,klesce etc i checi powtórki walki zawsze spada do tier 1,jest to oczywisty blad,w grze.
    Jest to dosc irytujace bo ponowne odpalenie walki na t 13 kosztuje 4-5 k golda wycofanie sie

    GILDIA IMMORTALS_II ZAPRASZAMY http://tnij.org/rekrutujemy

    Masz jakis problem i nie wiesz co zrobic ?
    Napisz do pomocy technicznej
    http://cla.heroes-online.com/pl-PL/pomoc

  5. #5
    Lady_Nika's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Legionowo
    Posts
    171
    Server
    CLA01
    Czy mi się tylko wydaje czy po wczorajszej aktualizacji zostało to naprawione ?

  6. #6
    Neon's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    132
    Server
    CLA01
    Dobrze Ci się wydaję I chyba trzeba tutaj przyznać, że Penelopa odwala kawał dobrej robot, nie mieliśmy do tej pory aktywnego pracownika/moda na polskim forum.
    Teraz to ruscy marudzą i Nam zazdroszczą

    Plus za to też, że serwery nie padły pomimo natłoku ludzi. To było miłe zaskoczenie.

    ..ale wiadomo karny ogórek za te błędy z prowincjami, ale jak naprawią to luzik pomidorek.
    .a i za brak skalowania między jednoosobową gildią, a taką z 50 graczami w kosztach w bramach prowincji

  7. #7

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    150
    Server
    CLA01
    ty tak na poważnie uważasz że ona coś robi?
    fajnie że te bitwy bohaterskie się nie resetuja, nie mam jak sprawdzić bo patent się skonczył.
    ale mieli naprawić używanie zwojów, miały znikać z mniejszej puli, ale tak nie jest. napisałbym do supportu ale mi odpisza że nie widza problemu bo jako jedyny zgłosiłem problem

  8. #8

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    10
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by Neon View Post
    ..ale wiadomo karny ogórek za te błędy z prowincjami, ale jak naprawią to luzik pomidorek.
    .a i za brak skalowania między jednoosobową gildią, a taką z 50 graczami w kosztach w bramach prowincji
    Aż tacy naiwni nie są.Jeden czy kilku graczy otworzy brame a potem erszta się dolaczy do gildii i maja za free.

  9. #9

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    150
    Server
    CLA01
    czy spotkał się ktoś z takim problemem:
    przy powtarzaniu bitwy bohaterskiej jeśli dostaniemy artefakt taki sam jaki już mamy w ekwipunku, zostanie on zastąpiony tym nowym (nawet jeśli jest gorszy), kontynuuje powtarzanie do chwili aż wpadnie coś ciekawego wybieram zakończ i dostaje ostatnio zdobyty artefakt plus ten który mi wypadł wcześniej i zastąpił on stary artefakt

  10. #10

    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    53
    Server
    CLA01
    tak miałem taka sytuacje - znikła mi z ekwipunku bron ponad tysiąc mocy a na jej miejsce pojawiła się taka sama z mieszanymi statami

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.