Results 1 to 8 of 8

Thread: Transfer kont miedzy serwerami

  1. #1
    HrabiaMoczymorda's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    W parku
    Posts
    1,282
    Server
    CLA01

    Transfer kont miedzy serwerami

    Prosze o przekazania developerom tej gry pomyslu o transwerze postaci miedzy serwerami ruski,niemiecki czy kto tam co lubi.
    Powinna byc taka opcja w grze i istnieje w wielu grach gdy gracz nie jest zadowolony ze swojego serwera i by mial opcje zmiany przynaleznosci.

    Pierwsza zmiana moze byc darmowa nastepne platne za Pb powiedzmy 9999 Pb cene zostawmy w rekach tych co im placimy na rozwój tego produktu.
    Jesli szanuja graczy co im napelniaja portwele powinni byc przychylni takiej zmianie i sie zgodzic.

    Dziekuje i pozdrawiam

    GILDIA IMMORTALS_II ZAPRASZAMY http://tnij.org/rekrutujemy

    Masz jakis problem i nie wiesz co zrobic ?
    Napisz do pomocy technicznej
    http://cla.heroes-online.com/pl-PL/pomoc

  2. #2
    okogi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,106
    Server
    CLA01
    juz pare razy o tym mowilismy , nie ma takiej mozliwosci , choc nie wiem dlaczego :\
    moze kodowanie jest inne niz w innych grach i nie maja takiej mozliwosci ...
    pieron wie

  3. #3

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    653
    Server
    CLA01
    Jeżeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze - bezpośrednio bądź pośrednio.
    Jak myślisz - gdyby udostępniono takową możliwość - ile osób zdecydowałoby się pozostać pod skrzydłami BB_proszę o cierpliwość_Naerjan?

  4. #4
    Lady_Nika's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Legionowo
    Posts
    171
    Server
    CLA01
    Oczywiście że jest możliwość, gadanie że jest to technicznie nie do wykonania to brednie, grałam w taką jedną grę parę długich lat i też była ta śpiewka, potem jak graczy zaczęło ubywać, serwery połączyli to i zwój przeniesienia się znalazł w sklepie :P

    Ja tam przenosić postaci nie chcę, wolę zacząć od 0 na nowym serwerze gdzie nie będzie już exploiterów. Hrabio, przecież są tylko 2 serwery, cla i clb, wszystkie tak samo zbugowane a nawet gorzej, grałam na angielskim tam to możesz zapomnieć o ściganiu topki jak oni mają max lvl 100 smoczych :P No nie mówiąc już o tym, że tam prawie nikt nie gra, a czat nie żyje, pomocy się nie doprosisz, czasem czułam się jakby to był dedyk dla mnie hehe

  5. #5
    HrabiaMoczymorda's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    W parku
    Posts
    1,282
    Server
    CLA01
    sa 3 zapominasz o ruskim ,maja osobny serwer dla dziczy

    GILDIA IMMORTALS_II ZAPRASZAMY http://tnij.org/rekrutujemy

    Masz jakis problem i nie wiesz co zrobic ?
    Napisz do pomocy technicznej
    http://cla.heroes-online.com/pl-PL/pomoc

  6. #6
    Vishar's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    373
    Server
    CLA01
    nie ma takiej mozliwosci poniewaz u nas (CLA) pieczecie sa 20% tansze niz na CLB (wiadomo ze wschodnia strona zarabia 4razy mniej niz zachodnia dlatego m,amy tansze pieczecie) taki transfer spowodowalby przenosiny z CLB na CLA w celu zakupienia woelgachnych pakietow pieczeci i powrot na CLB co sparwiloby ze UBI/BB zarobiuliby mniej na grze

  7. #7
    HrabiaMoczymorda's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    W parku
    Posts
    1,282
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by Vishar View Post
    nie ma takiej mozliwosci poniewaz u nas (CLA) pieczecie sa 20% tansze niz na CLB (wiadomo ze wschodnia strona zarabia 4razy mniej niz zachodnia dlatego m,amy tansze pieczecie) taki transfer spowodowalby przenosiny z CLB na CLA w celu zakupienia woelgachnych pakietow pieczeci i powrot na CLB co sparwiloby ze UBI/BB zarobiuliby mniej na grze
    Zapewniam ze cena pieczeci jest bardzo podobna miedyz serwerami ,bynajmniej przed tymi pakietami ze zwierzakami,,róznica miedzy krajami byla max 1 zl za ta sama liczbe pieczatek

    No chyba ze cos ostatnio pozmieniali (miesic góra )

    GILDIA IMMORTALS_II ZAPRASZAMY http://tnij.org/rekrutujemy

    Masz jakis problem i nie wiesz co zrobic ?
    Napisz do pomocy technicznej
    http://cla.heroes-online.com/pl-PL/pomoc

  8. #8
    Polish Community Manager BB_Naerjan's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    867
    Server
    CLA01
    Na chwilę obecną taka funkcja nie występuje w grze, oczywiście z powodu złożonych przyczyn technicznych. Serwery nie są ze sobą połączone i każdy z nich ma osobną bazę danych. Jeśli uznacie, że jest to bardzo duża potrzeba, mogę tę sugestię przekazać deweloperom gry i być może w przyszłości funkcja zostanie wprowadzona.
    Last edited by BB_Naerjan; 16.04.15 at 18:04.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.