Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16

Thread: Logowanie - błąd po raz n-ty

  1. #11

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    110
    Server
    CLA01
    Niestety błąd z lokalizacją Pazury Namtaru powoduje u mnie że muszę rezygnować z zadań w tej lokalizacji. Wolę to niż półgodzinne logowanie. O dziwo błąd łudząco przypomina to co działo się kiedyś z Szepczącymi Równinami więc powinien być obecnie prosty do naprawienia.

  2. #12

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    25
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by BB_Naerjan View Post
    Jeśli doświadczacie problemów z logowaniem, proszę o kontakt z pomocą techniczną. Zalecam również oczyszczenie pamięci podręcznej i plików cookie, a także wypróbowanie różnych przeglądarek internetowych.
    zalecam zainwestawanie w profesjonalnego technika lub nowy serwer

  3. #13
    Dust's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    70
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by pawelo100 View Post
    zalecam zainwestawanie w profesjonalnego technika lub nowy serwer
    popieram przedmówcę

    i jeszcze to

    Quote Originally Posted by BB_Naerjan View Post
    Jeśli doświadczacie problemów z logowaniem, proszę o kontakt z pomocą techniczną. Zalecam również oczyszczenie pamięci podręcznej i plików cookie, a także wypróbowanie różnych przeglądarek internetowych.
    tę wypowiedź uznam jedynie za niesmaczny żart ze strony administracji, zalecam czyszczenie cookies etc etc a również inne przeglądarki, no tak bo przecież muszę mieć ich zainstalowanych co najmniej dziesięć
    to co robicie z tą grą już nawet nie jest śmieszne, ŻAŁOSNE i tyle, na żadnym innym serwerze zagranicznym takie rzeczy nie mają miejsca, jedynie tu w Polsce
    banda niekompetentów tyle mam do powiedzenia
    czekam tylko kiedy wejdzie nowa wersja, jak juz wspomniałem w innym temacie mam nadzieję, iż nie "gamma" i uciekam na serwer GB

  4. #14

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    Ja to od wczoraj w ogóle się zalogować nie mogę. Tłumaczenia że to przez cookies, przeglądarki itp to tylko żałosna wymówka niekompetencji. Jakby zespół odpowiedzialny za techniczną stronę gry nie mógł po prostu wejść, nawet w środku dnia, zrobić przerwę techniczną i siedzieć nad tym, aż przywrócą grę do porządku i ładu. Nawet jeśli miałoby to trwać pół dnia, czas tu nie gra roli. Bardzo spodobała mi się ta gra i wciągnęła, ale jak tak dalej będzie to chyba podziękuję i poczekam z miesiąc. Oczywiście nie robiąc sobie nadziei, że coś zostanie poprawione. I o ile jeszcze wrócę.

  5. #15

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    76
    Server
    CLA01
    Kiedy będzie można normalnie pograć w tą grę?

  6. #16

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Zielonka
    Posts
    47
    Server
    CLA01
    Wczoraj jeszcze udało się zalogować, a dziś ,teraz znowu loguje i loguje i końca nie widać .Nie mam możliwości wejścia do gry.
    ZRÓBCIE PORZĄDEK Z TĄ GRĄ ALBO JĄ ZAMKNIJCIE I ZATRUDNIJCIE NOWĄ EKIPĘ "EXPERTÓW" BO TA KTÓRA TERAZ RZĄDZI SIĘ NIE NADAJE DO NICZEGO !!!!!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.