Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: Problemy z teleportami

  1. #11

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    30
    Server
    CLA01
    Też wiszę w tym kierunku .Wczoraj było normalnie . Chyba będę odkrywał na nowo jak mnie dopuści .

  2. #12

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    30
    Server
    CLA01
    Chyba wbili mi niedzwiedzia do paszportu i nie idzie się zalogować do gry , abym krain nie opuszczał jak nie mam zaproszenia .

  3. #13

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    7
    Server
    CLA01
    Dokładnie gra sie zwiesza na Pazurach juz o tym pisali maja naprawic w poniedziałek ja wisze juz 3 dobe bajka...

  4. #14
    pitikamiti's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    269
    Server
    CLA01
    Po teleportcie do Namtaru wiszę, albo mam wir pustki, ewentualnie ciemność widzę, złota juz nie zbierałem kilka dni

  5. #15

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    3
    Server
    CLA01
    Jeszcze lepszy patent: Po wbiciu 2 razy dzisiaj do pazurów, wszystkie przejścia zresetowane, wszystko od nowa ubijać trzeba...

  6. #16

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    21
    Server
    CLA01
    A mnie własśnie wystrzeliło na jakieś zadupie to chyba Sieradz

  7. #17

  8. #18

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    29
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by malakser View Post
    no to ameryki nie odkryles,
    w zasiadzie nic sie nie zmienilo i tak przez caly dzien

    i o ile bohaterem przystani normalnie sie gra, przechodzi miedzy zamkami itp, tak nekro lezy i kwiczy (w szczegolnosci przy przechodzeniu z miedzy 1-3 i 3-1 rozdz)

  9. #19
    kirkus132
    Guest
    może uaktualnijcie wtyczki, u mnei skacze normalnie, tylk owłaśnei jedna wtyczkewywala

  10. #20

    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Kraków
    Posts
    687
    Server
    CLA01
    Teleporty działają sprawnie, poza wejściem i wyjściem z Pazurów. Potem można wylądować w czarnej dziurze, na skałach, zostać porwanym przez kosmitów... Mi wtedy pomagać relog (tylko i wyłącznie jeśli wyloguję się też na stronie głównej), wyczyszczenie ciasteczek. Na wszelki wypadek jeszcze zmieniam przeglądarkę i da się normalnie w Pazurach grać. Nie odnowiło mi też żadnych mobków o dziwo.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.