Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Problemy z teleportami

  1. #1

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    150
    Server
    CLA01

    Problemy z teleportami

    Witam, czy to tylko u mnie czy ktoś ma jeszcze problem z teleportami w miastach. Trwa ładowanie długą chwilę dopiero odśwież pomaga

  2. #2

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    110
    Server
    CLA01
    z pazurami namtaru tylko mozna wejsc dopiero po 10 min i kilkunastu relogach

  3. #3

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    150
    Server
    CLA01
    he dobrze wiedzieć że nie jestem osamotniony pewnie support każe ciasteczka czyścić

  4. #4

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    Pomoc Techniczna "wyciągnęła" moją postać z Pazurów, bo nie mogłem się na nią zalogować ponad dobę. Napisali, żebym postarał się tam nie teleportować do Pazurów dopóki czegoś nie poprawią, albo do następnej przerwy technicznej.

  5. #5
    Maniek123404's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wielkopolska
    Posts
    597
    Server
    CLA01
    Usunac teleporty i będzie cacy

  6. #6

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    653
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by Lucapaco View Post
    Pomoc Techniczna "wyciągnęła" moją postać z Pazurów, bo nie mogłem się na nią zalogować ponad dobę. Napisali, żebym postarał się tam nie teleportować do Pazurów dopóki czegoś nie poprawią, albo do następnej przerwy technicznej.
    Niesamowite, kompletna żenada.
    Swojego czasu pisałem o braku zaliczania osiągnięć (np. osiągnij 60 poziom bohatera) i od 2-3 miesięcy nic... tzn.: "pracujemy nad tym".

  7. #7
    Villemo's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    459
    Server
    CLA01
    Ja nie moge sie dostac do Pazurów

  8. #8

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    58
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by marianescu View Post
    Swojego czasu pisałem o braku zaliczania osiągnięć (np. osiągnij 60 poziom bohatera) i od 2-3 miesięcy nic... tzn.: "pracujemy nad tym".
    Możesz spokojnie zapomnieć. Jakoś dwie aktualizacje wstecz (trudno już się w tym połapać) poprawili podobno naliczanie osiągnięć związanych z lvl. Pisałem do pomocy technicznej, by naprawili moje liczniki. Mam na dwójce bohaterów w sumie +21 a pokazuje tylko 15. Tak samo "Osiądź i rządź" 58/60, etc. W skrócie brzmi to tak, że błąd został naprawiony a to co było przed jego naprawieniem nie jest do odkręcenia. Wisienką na torcie jest rada, że powinienem sobie stworzyć (czyt. kupić) kolejną postać i... no właśnie. Co się stanie jak trzecia postać dobije do 30lvl. Zaliczy 59/60 ?

  9. #9

    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    195
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by Lucapaco View Post
    Pomoc Techniczna "wyciągnęła" moją postać z Pazurów, bo nie mogłem się na nią zalogować ponad dobę. Napisali, żebym postarał się tam nie teleportować do Pazurów dopóki czegoś nie poprawią, albo do następnej przerwy technicznej.
    właśnie wybrałem się do Pazurów wcześniej nie miałem problemów a teraz w nagrodę sobie poczekam aż łaskawie coś się odmuli
    Gram aby grać, ten co grał, a już nie gra, to będzie grał

    "Przepraszamy za niedogodności, dziękujemy za cierpliwość, liczymy na wasze opinie i uwagi dotyczące gry, są one dla nas bardzo cenne i przekażemy je deweloperowi gry."

  10. #10

    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    17
    Server
    CLA01
    mam to samo chciałem się telportowac do pazurów a tu zawiecha:P:P

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.