Results 1 to 7 of 7

Thread: Po restarcie bez zmian 06.03.2015

  1. #1

    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    195
    Server
    CLA01

    Po restarcie bez zmian 06.03.2015

    Technicy magicy co naprawili ??

    06.03.2015 po restarcie czy jak kto woli przerwie technicznej nadal mamy takie kwiatki

    Przed restartem go nie było, no to teraz jest, szkoda że nie do pokonania bo "nie masz dostępu do tego obszaru"



    Ten był i jest



    most dalej płonie



    Ci panowie jak się pojawili tak są





    I takie atrakcje również w Szepczących Równinach

    Także to nie wina ciasteczek, pierniczków, pingów i pongów, przeglądarki, sił nadprzyrodzonych, ufo tylko nieudolności działu technicznego, pisanie do tegoż grona mija się z celem bo i tak ich "praca" nic nie wnosi.
    Gram aby grać, ten co grał, a już nie gra, to będzie grał

    "Przepraszamy za niedogodności, dziękujemy za cierpliwość, liczymy na wasze opinie i uwagi dotyczące gry, są one dla nas bardzo cenne i przekażemy je deweloperowi gry."

  2. #2

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    30
    Server
    CLA01
    Mam to samo , odkrywam ponownie Bursztynowy Ciern , Żmijową i Geystone wszystkie śmieci ponownie na drodze . Jestem na 30+2 lewel więc coś się walneło z przydziałem plansz albo do plansz po tej aktualizacji , proszę o skorygowanie .

  3. #3
    HrabiaMoczymorda's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    W parku
    Posts
    1,282
    Server
    CLA01
    Bo to taki nowy update,zeby odkrywac wszystko na nowo i nie zapomiec o tym,jak sie kiedys odkrywalo te wspaniale krainy

    GILDIA IMMORTALS_II ZAPRASZAMY http://tnij.org/rekrutujemy

    Masz jakis problem i nie wiesz co zrobic ?
    Napisz do pomocy technicznej
    http://cla.heroes-online.com/pl-PL/pomoc

  4. #4

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    42
    Server
    CLA01
    Mam to samo.

  5. #5

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    30
    Server
    CLA01
    Witam , , może i coś by w tym było tylko śtoją na drodze bez możliwości ich usunięcia bo nie ma do nich dostępu. Taki masz komunikat systemu i cała kraina jest nie do przejścia .Gram dwiema postaciami a tylko w jednej jest tak namieszane .

  6. #6
    Polish Community Manager BB_Naerjan's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    867
    Server
    CLA01
    Witajcie!

    Dziękuję za zgłoszenie problemów jakie pojawiły się po ostatnim restarcie. Badamy źródła tego problemu, dlatego zalecam przesyłanie zgłoszeń w tej sprawie do naszej pomocy technicznej.

  7. #7
    Maniek123404's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wielkopolska
    Posts
    597
    Server
    CLA01
    w jednym miejscu jest bug surowiec lub artefakt nikt go nie pilnuje
    raczej tego nie zgłoszę xD
    co parę godzin można sobie nabić...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.