Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36

Thread: Probleme joc

  1. #1

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    60
    Server
    CLA01

    Probleme joc

    Serios acum...incerc sa ma loghez de peste 12 ore de cand mi-a dat eroare si nu reusesc.. le-am scris si degeaba..astia sunt amatori sau isi bat joc de noi? Dece clb merge?

  2. #2

    Join Date
    Feb 2015
    Location
    PG
    Posts
    172
    Server
    CLA01
    CLB merge în acest moment. Amatori sau nu, te rog să-ţi păstrezi calmul..problema (de data asta) nu-i de la server. Dă-ţi un refresh, şterge-ţi cookies..
    Verba volant, scripta manent

  3. #3

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    60
    Server
    CLA01
    Am sters demult dragul meu, am dat refresuri la greu, m-am delogat, am dat restart la calculator care este performant pro-game, am trimis la ora 7 si la 9 emailuri cu probleme..degeaba.. ce sa mai fac?
    De ce imi merge clb si contul de pe cla nu? nu incarca decat linia galbena si apoi se imbolnaveste de deces ..:P

  4. #4

    Join Date
    Feb 2015
    Location
    PG
    Posts
    172
    Server
    CLA01
    ce sa mai fac?
    să aştepţi răspunsul lor.. sau, să-ţi reciteşti e-mailul, pentru că dacă e impertinent nu primeşti răspuns ..
    Verba volant, scripta manent

  5. #5

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    60
    Server
    CLA01
    daca tu ai fi fost scos cu eroare ceva de gen 02 si sa nu poti intra de la ora 21 de aseara ce ai face? Si am primit pana acum doar 2 raspunsuri automate, despre ce vorbim aici?

  6. #6

    Join Date
    Feb 2015
    Location
    PG
    Posts
    172
    Server
    CLA01
    După mesajul precedent cred că mi-am dat seama şi de ce nu primeşti răspuns la tichete..

    Nu e prima oară când vă spun să faceţi printscreen atunci când vi se eronează jocul. Erai şi tu prezent în chat atunci când v-am atras atenţia asupra faptului.
    Ai dovezi că nu-ţi funcţionează jocul? Am mai întâlnit zilele trecute un erou care vroia să profite de pe urma problemelor din joc, cerând sigilii pe care nu le-a avut...dar pretindea că le-a cheltuit (i s-a blocat jocul şi le-a pierdut, etc.) .
    Nu cred că e şi cazul tău, dar te sfătuiesc să compui un mesaj lizbil dacă vrei răspunsuri sau rezolvări.

    Repet, în momentul ăsta jocul funcţionează..chat-ul funcţionează, bătăliile se pot finaliza. Îmi susţin în continuare opinia că nu-i o problemă de server/tehnică.
    Verba volant, scripta manent

  7. #7

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    60
    Server
    CLA01
    Nu pot face prin de pe calculator, nu imi merge tastatura ca si la laptop. Nu am nevoie sa profit , intelege ca mi se incarca doar linia galbena si nu merge mai departe ce naiba ca nu sunt copil! Daca dau joaca de pe pagina lor de fb pot sa intru pe clb fara probleme, normal..level 1, dar eu vreau pe cla. Cand schimb pe romana imi incarca doar linia galbena si gata
    Last edited by Hack3rutz; 05.03.15 at 14:10.

  8. #8

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    60
    Server
    CLA01
    Gata, le-am trimis imaginea
    Last edited by Hack3rutz; 05.03.15 at 14:19.

  9. #9

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    60
    Server
    CLA01
    acum cand vezi imaginea ma mai acuzi?

  10. #10

    Join Date
    Feb 2015
    Location
    PG
    Posts
    172
    Server
    CLA01
    Nu te acuz, te sfătuiesc doar să ai răbdare şi să aştepţi răspunsul tehnicilor. Tot nu cred că e o problemă/bug..

    Ai încercat cu alt browser, nu?
    Verba volant, scripta manent

Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.