Page 2 of 27 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 262

Thread: problemy z logowaniem

  1. #11

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    10
    Server
    CLA01
    Niedziela, moze dla tego opoznienia w reakcji dzialania

  2. #12

    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    10
    Server
    CLA01
    u mnie również to samo, wcześniej jeszcze mogłem wejść do gry, ale po kolejnym błędzie serwera kod 12 już nie mogę wejść.

  3. #13

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    3
    Server
    CLA01
    Mam to samo juz raz tak było to tydzien nie moglem sie logowac dopiero cos podziałali.....

  4. #14

    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Kraków
    Posts
    687
    Server
    CLA01
    Nastawcie się na to, że dzisiaj już nie pogracie. W końcu pracują od pon-pt w godzinach 9-19...

  5. #15

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    653
    Server
    CLA01
    Przy czym "pracują" wydaje się przesadzone biorąc pod uwagę efekty "pracy". Proponowałbym określenie "przebywają".

  6. #16

    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    20
    Server
    CLA01
    tworza gre chyba sie siedzi i pilnuje w koncu to ich siano

  7. #17

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    11
    Server
    CLA01
    Mi to juz chyba nawet forum nie działa nawet))

  8. #18

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    10
    Server
    CLA01
    a po co napiszą ci że masz słaby komputer słabe łącze bo u nich jest oka i nie zapomnij ciasteczek i historii przeglądarki sprawdzić a jak to zrobisz to napisz czy działa. A jak nie działa to po 2 dniach napiszą ze masz pewnie złego flesza i sprawdź jak nie zadziała to napisz do nas. POtem będzie konserwa planowa we wtorek i cudownie flash będzie dobry,ciasteczka nie trzeba czyścic. Doopa a nie support tu jest jeszcze takiej cienkiej obsługi nigdzie w żadnej grze nie widziałem a wydawało mi się ze Aeria Games ma słaby support a przy tym tu to tam są tytani pracy, są GMi są ich pomocnicy i zawsze ktoś na shoutboxiejest GM mają kontakt na skype z pomocnikami i problem w miarę szybko daje się rozwiązać.

  9. #19

    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    13
    Server
    CLA01
    milion razy mozna przeladowywac czyscic ciasteczka przegladarke i h.. z tego , gra sie nie wlacza , szajs do potegi

  10. #20

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    4
    Server
    CLA01
    Sprawdzilem na niemieckim serwerze INT2 gra hula przez problemów. Problemy sa na INT1

Page 2 of 27 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.