Results 1 to 9 of 9

Thread: Brak grafiki w grze.

  1. #1

    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1
    Server
    CLA01

    Brak grafiki w grze.

    Witam,

    Mam problem z grafiką w grze ( problem widoczny na zdjęciu http://zapodaj.net/87276a0e493ec.jpg.html ). Po zalogowaniu się wszystko działało ok, w momencie gdy zmieniałem lokację i mapa zaczynała się wczytywać wszystko się zatrzymało a po odświeżeniu ujrzałem widok taki jak na zdjęciu. Trwa to od kilku dziesięciu minut, odświeżanie nie pomaga. Czym to może być spowodowane?


    Pozdrawiam

  2. #2
    Maniek123404's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wielkopolska
    Posts
    597
    Server
    CLA01

  3. #3

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    206
    Server
    CLA01
    Najgorsze jest to, że po tym bugu respią się wszystkie mobki na mapie i trzeba od nowa wszystko czyścić.

  4. #4

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    87
    Server
    CLA01
    Wpadłeś w czarną dziurę, kiedyś problem występował masowo przy podróży do ziem światła, teraz (huh) wygląda na to, że jesteś wyjątkiem, albo problem nawraca.

  5. #5
    Maniek123404's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wielkopolska
    Posts
    597
    Server
    CLA01
    http://i.imgur.com/q4hilVc.png
    Światłosć mnie prowadzi xD

  6. #6
    kirkus132
    Guest
    wyczyść flasche i ciasteczka, mi wczoraj pomogło

  7. #7
    Maniek123404's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wielkopolska
    Posts
    597
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by kirkus132 View Post
    wyczyść flasche i ciasteczka, mi wczoraj pomogło
    To nie winna programów tylko gry xD

  8. #8
    HrabiaMoczymorda's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    W parku
    Posts
    1,282
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by Maniek123404 View Post
    Mas que bueno cojonudo XD

    GILDIA IMMORTALS_II ZAPRASZAMY http://tnij.org/rekrutujemy

    Masz jakis problem i nie wiesz co zrobic ?
    Napisz do pomocy technicznej
    http://cla.heroes-online.com/pl-PL/pomoc

  9. #9
    Lady_Nika's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Legionowo
    Posts
    171
    Server
    CLA01
    Potwierdzam, miałam to samo na 1 postaci, po użyciu ccleanera gra ruszyła

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.