Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: Tablica misji nie przyjmuje atrefaktu

  1. #11
    okogi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,106
    Server
    CLA01
    zbugowane jest ,polozyli latke ale tego nie naprawili

  2. #12
    kirkus132
    Guest
    Quote Originally Posted by okogi View Post
    zbugowane jest ,polozyli latke ale tego nie naprawili
    śmiesz zarzucać że administracja znowu nas oszukała a lista bugów które naprawili jest tylko lista na forum, btw skoro wrzucaja liste bugów naprawionych to dlaczego nie wrzucą listy bugów jeszcze nie naprawionych żeby gracz wiedział co moze pójść mu nie tak

  3. #13
    Cwietu's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Mazury Zachodnie
    Posts
    53
    Server
    CLA01
    Dzisiaj ponownie, spośród wszystkich zielonych itemów pasujących do misji zaliczył dopiero po znalenieniu broni. Coś w tym chyba jest.

  4. #14
    kirkus132
    Guest
    Może po prostu tylko u nas jest taki problem, moze złe tłumaczenie czy coś

  5. #15
    Cwietu's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Mazury Zachodnie
    Posts
    53
    Server
    CLA01
    No najważniejsze że wogóle można te misje zaliczać. Dopóki nie naprawią dobre i to.

  6. #16
    kirkus132
    Guest
    Quote Originally Posted by Cwietu View Post
    No najważniejsze że wogóle można te misje zaliczać. Dopóki nie naprawią dobre i to.
    a moze w ogóle nie trzeba tego naprawiać, moze chodzi tylko o to jak bylło kiedyś że trzeba było dostarczyć artefakt o odpowiedzniej sile o raz rodzaju, i dogracza nalezy zabawa w zgaduj zgadula

  7. #17
    Cwietu's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Mazury Zachodnie
    Posts
    53
    Server
    CLA01
    No to już zgadliśmy bo tylko bronie zalicza, teraz ino robić misje :P

  8. #18
    kirkus132
    Guest
    nie, dzisiaj nie zaliczy ło mi broni, nie mam siły tego hejtowac

  9. #19
    Cwietu's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Mazury Zachodnie
    Posts
    53
    Server
    CLA01
    No to już sam nie wiem bo w ostatnich 6 misjach z Szepczących i Ziem przyjmował mi tylko bronie.

  10. #20
    Polish Community Manager BB_Naerjan's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    867
    Server
    CLA01
    Witajcie!

    Błąd w misji powinien zostać usunięty podczas kolejnej aktualizacji gry - na chwilę obecną nie mogę potwierdzić dokładnej daty.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.