Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 32

Thread: Błędy w grze.

  1. #21
    okogi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,106
    Server
    CLA01
    ten blad juz kiedys byl i to chyba nie raz , naprawili , wiec zapewne 'uwolnia' was dopiero przy konserwacji , tylko cierpliwosc polecam , bo support tego nie ogarnia , nie sa w stanie go naprawic , wiec tylko zglosic mozecie ze cos takiego jest , moze przekaza programista

    pozdr

  2. #22
    kirkus132
    Guest
    Quote Originally Posted by Tarhan View Post
    Jak widzę nie tylko mnie dotknęło zawieszenie w portalu Poczułem się jakbym był poza czasem Dziś znów zawiesiło ale tym razem widziałem czarną glebę zamiast wirującego dysku. Fajne nam urozmaicenia przyszykowali programiści.
    hej ja wczoraj byłem w niebie, jednak wyczysć historię i flashe może pomoze, mi pomogło i mogłem spokojnie telepnać siedo zamku, bo też wywaliło mnie nie wiadomo gdzie, po skoku na szepczące najpierw chmury, po czyszczeniu znalazłem się w kałach obok chodzących kosci, teraz na przykład nie mogęzalogować

  3. #23

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    Sanktuarium nie działa na umiejętność specjalną Blasków Chwały.Ponadto nadal jest nieprzetłumaczona nazwa "Rakshasa Bandit"

  4. #24
    kirkus132
    Guest
    Quote Originally Posted by Sir_Gawain View Post
    Sanktuarium nie działa na umiejętność specjalną Blasków Chwały.Ponadto nadal jest nieprzetłumaczona nazwa "Rakshasa Bandit"
    chodzi ci o ten masowy atak czy o oślepkę, zdaje mi sięże kiedyś juz coś było na temat sanktuarium i ataku blasków, ale juz nie pamiętam dokładnie co wyszło

  5. #25
    Villemo's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    459
    Server
    CLA01
    Przyznam iż oslepienie u Płomieni, z moich obserwacji, zostało poprawione Czar nie schodził mi jak dotad od aktualizacji.

  6. #26

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    18
    Server
    CLA01
    Ja zauważyłem że Rycerz po update na ZZ mają po staremu (jeden ruch, i sloty 315,63,21), osobiście mi to nie przeszkadza, bo dawałem sobie zawsze rade bez tego, ale pewnie za niedługo ktoś będzie z tego powodu wylewał żale na forum

  7. #27
    Cedirae's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Katowice
    Posts
    34
    Server
    CLA01
    Nie jestem pewna, czy to błąd czy taki był zamysł twórców, ale zauważyłam, że kiedy na początku tury rzucam szarżę a w drugim ruchu natchnione natarcie, to pierwszy okrzyk zostaje unieważniony.

  8. #28
    Villemo's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    459
    Server
    CLA01
    To nie jest błąd, okrzyki nie mogą się na siebie nakładać w jednej turze dlatego jeden znosi drugi.

  9. #29
    okogi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,106
    Server
    CLA01
    rangi(odznaki) bitewne dzialaja jak chca w pvp , raz srebrna raz zlota , niewazne ze nie przegralem bitwy od kilku dni

  10. #30

    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    Już 3 raz, akurat w 14 rundzie areny przytrafiło mi się, że nie mogłem wskrzesić wampirów. Pomimo,że (jestem pewien na 100% na początku rundy miałem ich 60) przy ok. 40 nie mogłem ich wskrzesić. Nie miały na sobie żadnego spella. Próbowałem i wskrzesznieme elitarnym, i wiedźmami, i drenażem, i nawet klątwą zaświatów(?) ( tym spellem za 200) ale była dupa. W drodzę ostatniej deski ratunku kliknąłem F5- gra wróciła do stanu walki przed klikniecie odśwież, ale zresetowalo mi cele rundy zamiast 2/3 zabitych heroldów miałem 0/3 a na placu boju został jeden. Zrezygnowany skapitulowałem.

    Sprawdźcie runde 14 areny. Pozdro

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.