Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32

Thread: Ładowanie gry - masakra

  1. #1

    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1
    Server
    CLA01

    Ładowanie gry - masakra

    Dzisiaj po raz kolejny rozczarowany opuscilem swiat herosow.A wlasciwie nie opuscilem.Jak to mozliwe?

    Ano wchodze do swojego zamku,chcialbym zebrac surowce.coz.. zebranie surowcow potrwalo.dwa razy musialem przeladowac gre.wyszedlem z zamku, chce przejsc do rownin i to byl koniec.po pietnastu minutach oczekiwania na przeniesieni dalem spokoj.dopracujcie ta gre to moze kiedys wroce zostawiac u was pieniadze.
    pozdrawiam.

    Krzysztof Adamiak

  2. #2

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    3
    Server
    CLA01
    Ty przynajmniej się zalogowałeś do gry, Ja od początku roku nie mogłem nawet ujrzeć swojego zamku czy nawet zobaczyć jak wygląda na mapie bohater.

  3. #3

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    No właśnie, jak to mówią -trzeci tydzień idzie i nic :/ , nie mozna się dostać do gry, a z tego co czytam wynika że nikt nic nie robi/chodzi mi o support

  4. #4
    Maniek123404's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Wielkopolska
    Posts
    597
    Server
    CLA01
    Gra nie powinna być przeglądarkowa...

  5. #5
    Vishar's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    373
    Server
    CLA01
    wystarczylby plugin do liska z grafikami lokacji i juz duzo mniej trzaby z serwerow doczytywac

  6. #6

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    653
    Server
    CLA01
    Może i być przeglądarkowa, ale niech będzie stabilna.

  7. #7

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    3
    Server
    CLA01
    A ja już od 2 dni nie mogę się zalogować. Gdzie , wróć od 4 dni zalogować się na swoje konto nie mogę :/ niby gra się ładuję , ale jak ma wyskoczyć okienko wyboru bohatera, zawiesza się i że tak powiem du**. Więc póki co odpuszczam sobie granie w tą ,,wspaniałą" grę.

  8. #8

    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    Witam mimo zainstalowania ponownie flasha i wyłączenia wszystkich "przeszkadzaczy",gra nie chce się załadować czy jest szansa na poprawę czy po prostu sobie odpuścić i dać tylko modom się bawić ?

  9. #9
    semiangel's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    271
    Server
    CLA01
    Zaczekaj do jutra, bo wprowadzą kolejną aktualizację gry. Zapewne ona rozwiąże problem,
    Pozdrawiam

  10. #10

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    27
    Server
    CLA01
    Connection failed

    Przykro nam, ale połączenie z serwerem "Might & Magic Heroes Online" nie powiodło się. Spróbuj połączyć się ponownie. Jeśli problem znów się pojawi, wejdź na naszą stronę internetową i poszukaj informacji na forum for more information.

    I tak wlasnie można pograc... ci co nie graja za kase"" to jeszcze mogą przeboleć ale jak ktoś zainwestowal zlotowy w gre to się może "wzuszyc"

Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.