Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: brak czatu

  1. #1

    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    10
    Server
    CLA01

    brak czatu

    nie działa mi od wczoraj czat korzystam z opery pokazuje się tylko napis nie podłączony

  2. #2

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    9
    Server
    CLA01
    mi też nie działa,co chwile sie rozłącza, przed aktualizacją gry działał poprawnie
    Last edited by hiob666; 21.11.14 at 19:01.

  3. #3
    kirkus132
    Guest
    i zakłądacie 2 temat który już jest a jutro pojawią się 3 nowe a ten sam temat

  4. #4

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    233
    Server
    CLA01
    Jakie nicki z gry?
    "Nigdy nie kłóć się z głupcem – ludzie mogą nie dostrzec różnicy"

    błędy, sugestie, skargi, prośby
    info-mmho.pl@heroes-online.com

  5. #5

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    9
    Server
    CLA01
    hiob666 mój nick , czat ciągle sie włącza i rozłącza ,co dwie sekundy dosłownie ,wyłączyłem wszystkie adblocki i inne dodatki ,najnowszy google chrome...

    Thorangel nie złość sie tylko pomyśl co jeszcze moge zrobić///pzdr

    a tak to wygląda http://i.imgur.com/p30n47X.png i tak na okrągło
    Last edited by hiob666; 22.11.14 at 19:40.

  6. #6

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    23
    Server
    CLA01
    Mam to samo od dwóch dni czat ciągle sie włącza i rozłącza ,co dwie sekundy dosłownie !!!
    O dziwo jak zaloguje drugie konto wszystko działa jak należy...???????

  7. #7

    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3
    Server
    CLA01
    to samo u mnie nick taki jak tu... niech ktos to ogarnie bo grac sie nie da,,....

  8. #8

    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    U mnie to samo, próbowałem już nawet na IE.

  9. #9

    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    10
    Server
    CLA01
    mój nick to RUDA81 proszę to naprawić do tej pory nie mam czatu

  10. #10
    okogi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,106
    Server
    CLA01
    obecny problem z czatem raczej nie zalezy od strony gracza , mnie osobiscie posypal sie na okogi_II mimo ze na innych bohaterach dziala normalnie , pewnie jutro skrobne do supportu i tak na weekendzie nie pracuja
    pozdr

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.