Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Thread: brak czatu

  1. #11

    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    dzisiaj zaczął (przynajmniej dzisiaj zauważyłem) pojawiać się w oknie czatu następujący błąd: ChatError(502 Bad Gateway): Remote Server Error

  2. #12

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    4
    Server
    CLA01
    ja juz od 3 dni bodajze mam podobnie taki sam komunikat i cale linijki ,,nie połączony" powiem ze przed aktualizacja bylo wszystko w porzadku. ;]

  3. #13

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    9
    Server
    CLA01
    u mnie przed aktualizacją też działał bez problemu , posypał sie po aktualce

  4. #14

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    23
    Server
    CLA01
    Mam to samo od 2-3 dni niemam dostępu do czatu... Po wejścu do gry ...Niepołączono...Leaving Czatroom
    Próbowałem wszystkiego 4 przeglądarki ustawienia flascha , czyściłem wszystko...i co...???
    Zakładam drugie konto i wszystko działa jak należy a na głównym dalej czat wis jaki...
    Ps. przed tą aktualizacja wszystko działało jak należy...

  5. #15

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    653
    Server
    CLA01
    I tak wina leży po Twojej stronie...

  6. #16

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    23
    Server
    CLA01
    Ta odpowiedż jest zbędna szukasz zaczepki czy może nabijasz sobie posty....no comment...

  7. #17

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    4
    Server
    CLA01
    mi też po ost aktualizacjach nie działa, nick: Heledor

  8. #18

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    233
    Server
    CLA01
    Musicie napisać do supportu, niestety nie jestem w stanie pomóc, wiele osób ma problem z czatem.
    "Nigdy nie kłóć się z głupcem – ludzie mogą nie dostrzec różnicy"

    błędy, sugestie, skargi, prośby
    info-mmho.pl@heroes-online.com

  9. #19

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    9
    Server
    CLA01
    Wreszcie działa czat , po dzisiejszym restarcie servera ..... jeszcze jakby coś zrobili z wieszaniem sie gry po każdej walce to by miło było.......
    Last edited by hiob666; 24.11.14 at 20:46.

  10. #20

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    49
    Server
    CLA01
    no a mi nie działa

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.