Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Powoli pokazuja sie obiekty w grze na firefoxie

  1. #1

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    76
    Server
    CLA01

    Powoli pokazuja sie obiekty w grze na firefoxie

    Na firefoxie wszystko wolniej mi się pokazuje np. budynki, obeliski, ludzie. Co może być powodem tego?

  2. #2
    Safari's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    16
    Server
    CLA01
    Jak to bywa w grze. Spora liczba obiektów, tekstur itp
    Pewnie serwer obciążony jest przez ilość grających.
    Przy okazji są bugi z niektórymi mobkami, które strzeżą pustaki.

  3. #3
    Wojciech_77
    Guest
    Miałem podobną sytuację z grą w Firefoksie, strasznie mi gra muliła. Zmieniłem przeglądarkę na Google Chrome i gra mi chodzi normalnie.

  4. #4

    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    86
    Server
    CLA01
    Ba! Wolno wczytywały się tekstury ale działało, a tera niebieskie ekrany we wszystkich przeglądarkach... oszaleć moża

  5. #5

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    76
    Server
    CLA01
    Nie lubię jak wolno mi ładują się tekstury, więc gram na Chrome, ale nie wiem czemu na firefoxie tak wolno ładują się tekstury. Wolałbym na firefoxie pograć bo wtedy nie ma problemu z literką "ą" na czacie.

  6. #6
    kirkus132
    Guest
    a mi to wysi, to onie mają dopasować się do mojej przegladarki a nie ja do nich

  7. #7

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    76
    Server
    CLA01
    wiem mi działa, tylko trzeba coś wyłączyć, ale co zrobić żeby szybciej tekstury na firefoxie się ładowały

  8. #8

    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    nie rozumiem nic po ostatniej przerwie, tak bardzo został "polepszony" mechanizm gry iż wszystko się wali gra strasznie zwolniła, wyświetla się co 15 klatka, czy tak jest tylko na operze ? uaktualnione wszystkie wtyczki, mam dobryego kompa, do tej pory wszystko było płynne

  9. #9
    Safari's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    16
    Server
    CLA01
    Darctus, a patrzyłeś jak na Mozilli chodzi ? Bo właśnie na Mozilli strasznie zamula, a na Operze lepiej chodzi gra. Zresztą też gra najlepiej chodzi w środku nocy kiedy ludzi dużo nie ma.

  10. #10
    Safari's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    16
    Server
    CLA01
    A właśnie
    Sprawdzaliście ustawienia jakości gry ?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.