Zdravim,
nevím, zda jsem někde něco přehlédl, ale prostě netuším, jak se dostat přes tuhle bažinu. Na mapě je jasně vidět cesta a vede mě tam i quest, ale prostě nevim, jak se tam dostat.
Dík za pomoc
![]()
Zdravim,
nevím, zda jsem někde něco přehlédl, ale prostě netuším, jak se dostat přes tuhle bažinu. Na mapě je jasně vidět cesta a vede mě tam i quest, ale prostě nevim, jak se tam dostat.
Dík za pomoc
![]()
tady je odkaz na screen
http://www.nahraj-obrazek.cz/pm-8141597873714.png
No musis mit splneny jeden q kde musis osvobodit jedno NPC ktere ti povi jak pres tato mista muzes cestovat ,jinak musis aktivovat takove ty pilire co mas vlevo dole na tom obrazku
aha díky, bohužel jsem žádnej podobnej quest nenašelmíst kam můžu jít není moc, tak nevim kde by ten quest mohl bejt
![]()
už jsem se přes to nejspíš dostal tak ještě jednou díky![]()
Ahoj, ktera NPC vam prosim zadala ukol, ktery te pres tohle prevedl a umoznil ti zpristupnit tuhle cast bazin? Jsem uz davno za kapitolou Drapy Namtaru a nechapu jak jsem tenhle ukol preskocil a rad bych ho zpetne dodelal!!! Diky moc
Tahle cesta se zpřístupní až po zabití druhého Sandra a je jednosměrná odspodu obrázku.
Nikdy není tak špatně, aby nemohl přijít další patch.
It is never so badly that it could not be another patch.
A zpristupni se tim i oblast Hlubiny? Ve vysledcich mam 1. kapitolu dokoncenou jen na 66 procent, protoze me chybi "Zlo v řetězech", ke kteremu vede podle vysledku dokonceni ukolu "Rozsireni zpravy". Nechapu, jak jsem tenhle ukol minul a nejde me ho nikde aktivovat. Nevis jestli to taky souvisi s tim druhym Sandrem? Diky!