Results 1 to 6 of 6

Thread: odłamek doświadczenia

  1. #1

    Join Date
    Aug 2014
    Location
    POLAND
    Posts
    44
    Server
    CLA01

    odłamek doświadczenia

    Witam zgłaszam błąd że po dostaniu za zadania kolejnych odłamków doświadczenia nie można ich ułożyć w sakwie w jednym miejscu tylko są osobno.
    Dla przykładu w jednym miejscu mam 2 a w drugim 7. To są dwa zajęte miejsca. Proszę o naprawienie aby albo się układały na jednej pozycji albo żeby była opcja połącz/rozłącz elementy.

  2. #2
    semiangel's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    271
    Server
    CLA01
    A sprawdzałeś może, czy te odłamki są identyczne tzn. czy np. jedne nie są typu "mniejszy" a te drugie "zwykłe" lub czy nie mają innego działania?

  3. #3
    Polish Community Manager BB_Naerjan's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    867
    Server
    CLA01
    Cześć!

    @tomasztdi: Dziękuję za zgłoszenie problemu. Jeżeli odłamki są takie same, uprzejmie proszę o zrobienie zrzutu ekranu i zamieszczenie go w odpowiedzi na forum (w tym wątku) lub o przesłanie prywatnej wiadomości.

    Pozdrawiam

  4. #4

    Join Date
    Aug 2014
    Location
    POLAND
    Posts
    44
    Server
    CLA01
    Witam
    tak odłamki są takie same, natomiast jakoś nie bardzo wiem jak zamieścić tu na forum zrzut ekranu który zapisałem w postaci jpeg

  5. #5
    semiangel's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    271
    Server
    CLA01
    tomasztdi
    jakoś nie bardzo wiem jak zamieścić tu na forum zrzut ekranu który zapisałem w postaci jpeg
    Też miałem z tym problem. ( http://forum.cla.heroes-online.com/t...eenshot%C3%B3w )
    Pomimo, iż w FAQ jest ładnie wszystko opisane, w rzeczywistości tych funkcji nie ma. Nawet jeden z Modów miał zająć się "sprawą", ale widocznie mu zapał przygasł. W tej sprawie, kontaktowałem się również z Pomocą Techniczną i odpisali, że wszystko jest w jak najlepszym porządku i mogę (za pomocą odpowiednich funkcji) dodawać do postów obrazki, a nawet mogę je wklejać bezpośrednio (do postów). To wszystko (niestety) mija się z prawdą, gdyż prawda jest taka, że nie da się tego zrobić od tak (np. przyciskiem), a jedynie używając zewnętrznych serwisów hostingowych.
    Tu masz napisane, jak to zrobić:
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=132468
    Pozdrawiam
    Last edited by semiangel; 14.11.14 at 20:38.

  6. #6

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    5
    Server
    CLA01
    aby polaczyc odlamki czy tez zwoje mozesz najpierw sprzedac te 2 odlamki aby po chwili je odkupic, wtedy będą w jednym slocie, mozesz tez najpierw odlozyc do bajlifa , a później je zabrac

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.