Page 6 of 14 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 51 to 60 of 140

Thread: błąd #12

  1. #51

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    mogli by chociaż wyjaśnić co ten błąd znaczy a tu nic (

  2. #52
    okogi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,106
    Server
    CLA01
    strasznie drazniacy , ciagle sie pojawia

  3. #53

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    Dzisiaj już 5 lub 6 błędów w 1h. Tak się nie da grać. To samo było w każdej grze ubi. Kupa błędów, restarty serwerów i zero komunikacji z graczami. Ja rozumiem błędy się zdarzają ale brak komunikacji to po prostu dyskwalifikacja. Konkurencja duża i jeśli ktoś przestanie teraz grać to już pewnie nie wróci. Tak jak ja nie wróciłem do Anno czy Settlersów.

  4. #54
    Radziulo's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    21
    Server
    CLA01
    Mnie teraz wyrzuciło 2 razy z rzędu. Max mam 2 walki 'przerwy' i znowu #12. Pewnie będzie tłumaczenie, że to beta ale skoro nie naprawili tego od początku otwartej mimo, iż o tym wiedzą to coś jest tu nie tak. Grałem w zamkniętą i mi zwyczajnie szkoda olać ale ilu nowych graczy się odbiło od zabugowanej gry? A gadanie, ze serwery przeciążone też nie ma sensu bo dzieje się tak o każdej porze dnia i nocy. No chyba, że limit wynosi 50 graczy online

  5. #55

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    6
    Server
    CLA01
    To już się robi chore i niedopuszczalne, #12, #20 kompletnie brak warunków do gry, a o jakiejkolwiek rekompensacie za te błędy, gracze pewnie nie mają co marzyć.

  6. #56

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    39
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by Radziulo View Post
    Mnie teraz wyrzuciło 2 razy z rzędu. Max mam 2 walki 'przerwy' i znowu #12. Pewnie będzie tłumaczenie, że to beta ale skoro nie naprawili tego od początku otwartej mimo, iż o tym wiedzą to coś jest tu nie tak. Grałem w zamkniętą i mi zwyczajnie szkoda olać ale ilu nowych graczy się odbiło od zabugowanej gry? A gadanie, ze serwery przeciążone też nie ma sensu bo dzieje się tak o każdej porze dnia i nocy. No chyba, że limit wynosi 50 graczy online
    Ja gram (grałem?) od 1 lipca, skończyłem fabułę, wbiłem ten 30 poziom i w zasadzie klepałem tylko z gildią week bossy i bossy fabularne. Ciężko olać tyle poświęconego czasu, ale nienaprawianie błędów to już jest przesada. #12 praktycznie co walkę, jak masz szczęście to Ci dorzuci jeszcze kilka razy #20 w międzyczasie. A jak już masz super szczęście to Ci wywali komunikat "to konto jest obecnie używane" i masz pograne.
    Nowi gracze się odbijają od gry, a starzy tylko przeklinają i też powoli odchodzą od gry.

  7. #57

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    oooo po 5 min czekania na zalogowanie (prawie koniec paska wgrywania) wyskoczyla kolejka buahahaha 1650 pozycja i kilka godzin czekania

  8. #58
    Megi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Szczecin
    Posts
    52
    Server
    CLA01
    O a już myślałam, że tylko mi komunikat z kolejką wyskoczył Dzisiaj to jakieś kombo jest: najpierw błąd #12, potem konto używane, a teraz kolejka z 516 pozycją i niby 20minut czekania, w które nie chce mi się wierzyć. Coraz lepiej.

  9. #59
    Radziulo's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    21
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by Kiper666 View Post
    oooo po 5 min czekania na zalogowanie (prawie koniec paska wgrywania) wyskoczyla kolejka buahahaha 1650 pozycja i kilka godzin czekania
    Nie masz co czekać nawet (chociaz kolejka niby zmniejsza sie o wiele szybciej). Poczekałem chwile i co? #12
    A teraz mam to:
    Niestety wystąpił błąd. Nasza sekcja techniczna czuwa. Spróbuj odświeżyć stronę, mamy nadzieję, że ten problem się nie powtórzy.
    Zespół Might & Magic Heroes Online

  10. #60
    Megi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Szczecin
    Posts
    52
    Server
    CLA01
    U mnie też kolejka zakończona kolejnym błędem #12, po czym gra zamiast przeładować się na stronę główną pokazuje, że "witryna niedostępna". Fatality.
    Serwery wariują.... :P

Page 6 of 14 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.