Results 1 to 9 of 9

Thread: Reset mapy Ziem Światła

  1. #1
    MaxDamagDA's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    63
    Server
    CLA01

    Reset mapy Ziem Światła

    Witam serdecznie!

    Dziś po zalogowaniu zauważyłem achievement iż odkryłem kawałek ziem światła... Jak to - myślę sobie - przecież mam od dawna odkryte wszystkie mapy...

    Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że mapa się przeresetowała i teraz wszędzie jest fog of war zaś wszystkie jednostki blokujące drogę znowu na niej stoją...

    Oczywiście można to wszystko wyczyścić 2 stackami na automacie z racji niskiej SB, ale to moja strata czasu za którą pewnie dostanę przeprosiny w formie

    "Przepraszamy za wszystkie niedogodności jakie to może powodować"

    Pff

  2. #2

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    653
    Server
    CLA01
    Zamiast narzekać ciesz się - wielu graczy chętnie zamieniłoby się z Tobą. Zwłaszcza Ci którzy nie mogą się zalogować do gry czy też widzą niebieskie okna.

  3. #3
    MaxDamagDA's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    63
    Server
    CLA01
    Przykro mi w takim razie

  4. #4

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    653
    Server
    CLA01
    Ale zeby nie było Ci aż tak dobrze - małe info: widziałem post w którym któryś z graczy wyłowił legendę.

  5. #5
    okogi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,106
    Server
    CLA01
    sprawdz czy bossow z watku glownego tez ci ''przywolalo'' bo jesli tak to zablokuja ci dostep do kilku miejsc i to dopiero bedzie problem , na testowym tak mialem i sporo czasu minelo zanim naprawili

    powodzenia

  6. #6

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    17
    Server
    CLA01
    No jak tak dalej pójdzie, to każdy dostanie w prezencie Sandro2
    Mi już wyskoczył od nowa, tylko do ataku się go nie da wywołać.

  7. #7
    MaxDamagDA's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    63
    Server
    CLA01
    Sandro 2 też mi się pojawił, ale nic poza nim.

  8. #8
    pyraigzik's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    126
    Server
    CLA01
    No teraz tym co zostali w grze i moga sie zalogowac nie bedzie sie nudzic bo zadania z fabuły mozna na nowo robic ;p

  9. #9

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    17
    Server
    CLA01
    Niby jak można, jak się nie da wejść do lokacji z początku gry, gdzie się ta fabuła zaczyna, mam zadanie na nekro-magu, ale nie dostanę się do tego Bossa

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.