Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Problem z logowaniem a raczej .....

  1. #1

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    4
    Server
    CLA01

    Problem z logowaniem a raczej .....

    Mam problem z załadowaniem się gry pasek dochodzi do ok95% i gra stoi.Zaczelo się w czwartek 09.10.2014 prowadziłem walke z bossem pomagal mi gracz o nicku Dimmus <dzięki za pomoc> gra się zawiesila albo serwer padl nie wiem.Restart lapka i gra przy ladowaniu stoi na ok 95% az do dziś caly czas to samo.Napisalem do suportu odpisali wyczsc cache i ze problem lezy po mojej stronie.Wyczyscilem wszystko niepomoglo.Wiec zalozylem zonie kato, zona gra na swoim i moim lapku ale na swoim kacie a ja niemoge na dwóch lapkach swojego kata odpalić gra stoi proszę o podpowiedz co robic czy po prostu czekac az samo się naprawi

  2. #2

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Tu i tam :)
    Posts
    25
    Server
    CLA01
    ^^
    Szczerze ... mam to samo ...
    Od tamtej gry nie potrafię się zalogować
    Czyściłem coockie's, rejestr, odinstalowałem Firefoxa, próbowałem na IE, Chrome, wywaliłem flash playera ... i nic ...

    Żeby uciąć inne rzeczy - RAM'u nie mam za mało .... chyba że 4GB to mało ... a menadżer zadań nie pokazuje jakiegoś monstrualnego obciążenia systemu
    Ze strony HELP'a Adobe korzystałem


    Samo to sie nie naprawi ... zobaczymy jaką ja dostanę odpowiedź

    Stompek ... w mojej opinii jeśli nie potrafisz odpalić konta na dwóch komputerach ... to raczej nie jest Twoja wina (ale to Support wie wszystko)

    Sprawdzę jeszcze czy potrafię się zalogować z innego kompa chyba że wszystkie których się dotknę mają ten sam problem
    Last edited by Dimmus; 12.10.14 at 14:05. Reason: Update

  3. #3

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11
    Server
    CLA01
    Coraz wiecej graczy ma ten BŁĄD SERWERA!!!

  4. #4

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Tu i tam :)
    Posts
    25
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by MikolajS View Post
    Coraz wiecej graczy ma ten BŁĄD SERWERA!!!
    Zaraz dostaniesz odpowiedź że to nie błąd serwera ... w końcu on działa i tylko 2 osoby mają na razie ten problem ....

  5. #5

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    Już wybrałem bohatera, już prawie się włączyło i................dupa., " Nieprawidłowa sesja, uruchom grę ponownie".
    Uruchamiam i nic.

  6. #6

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    10
    Server
    CLA01
    tez mam to samo nie idzie załączyć gry !!!

  7. #7
    zagrajmy8's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Lublin
    Posts
    34
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by ALAALFF View Post
    tez mam to samo nie idzie załączyć gry !!!
    Ponieważ jest przerwa TECHNICZNA, idioto ;-; ..
    PS: Miała się skończyć o 14:00, a jest 15:56 ehhh.

  8. #8
    Safari's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    16
    Server
    CLA01
    16:25, a przerwa trwa
    W kulki sobie lecą z tym czasem ?

  9. #9

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    10
    Server
    CLA01
    idioty się poszukaj wśród znajomych

  10. #10

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    10
    Server
    CLA01
    Quote Originally Posted by zagrajmy8 View Post
    Ponieważ jest przerwa TECHNICZNA, idioto ;-; ..
    PS: Miała się skończyć o 14:00, a jest 15:56 ehhh.
    ty jesteś idiota a iloraz inteligencji jest zerowy
    u ciebie

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.