Za AZYL KLERIK jsme ZM dal...
Musel jsem se snazit, ale po prvni bitve to uz slo na pohodicku....
Jedine, co me totalne vytocilo, byla odmena.
Clovek sbira nekolik dni az tydnu obelisky, aby dostal nic, jeste za same SMRTICI bitvy !!!
Tohle je kamen urazu.
Klidne at jsou tezka, jako doposud, ale ZM lsibuji uzasne odmeny a odmenou je NIC
S kvalitou odměn v podobě artefaktů se dá diskutovat, ale jinak si myslím, že odměny jsou nadstandartní. Ze přiložených screenů zde i v postu výše je vidět množství obdržených zkušeností. Na levelu 30 (357K) tolik není ani za týdenní bosse (okolo 200K). S hrdinou na 23 levelu asi těžko najdeš úkol za 64K expů a získaných 360 kovu se mi taky hodilo. Toho dřeva na bylo skoro 800 kusů, ale pokud má člověk už dostavěno, tak ho moc neřeší. Úlomek sice není žádná výjimečnost, ale asi sotva by jsme mohli chtít, aby padal kombinovaný, když ten se normálně prodává za pečetě a "živí" vývojáře.
![]()
![]()
![]()
Obíhání obelisků není taková velká ztráta času, protože je navštěvuju při plnění jiných úkolů. Některé prostě vynechávám a jdu k nim když už mi chybí jen několik kusů k rozsvícení mapy. Zapomenutá místa jsou obtížná hlavně kvůli tomu, že nemáme kompletní armádu a hlavně hrajeme s jednotkama, který běžně nevyužíváme. Ono hrát klerika s 3 skupinami zlatých světic, jedněmi Nebesany a knězi a potom dostat armádu koní, šermířů a lukostřelců a jít na hrozbu vážná je pro někoho šok. Tady se ale ukáže jak má kdo vycvičeného hrdinu a jak umí strategicky myslet. Osobně si myslím, že tahle část hry se povedla a už je i celkem dobře vyvážená, aby se dala uhrát a nebyla primitivně jednoduchá.
Nikdy není tak špatně, aby nemohl přijít další patch.
It is never so badly that it could not be another patch.
Změna je nulová.
Když zvážím náročnost (především časovou), tak jeden velký artefakt a 500 kovu a pár krystalů z bludiště (tak do 100), se vůbec nevyplatí je dělat.
Ztráta času.
Dokud nedojde k vybalancování kouzel u jednotlivých povolání, tak jsou pro mě jako rytíře azylu ZM nehratelná. Hrál jsem je několikrát, ale když nemám k dispozici žádnou jednotku na léčení, tak nemám vůbec šanci to dojet do konce, protože elitní a šampiónské jednotky nemám jak léčit. Projel jsem celou hru sám (momentálně lvl. 30), ale ty ZM prostě nejsem schopný dohrát až k odměnám a tak je nemůžu ani posoudit. Rytíř hraje kontaktním způsobem, ztrátám se prostě nedá vyhnout a když není čím léčit, tak se to prostě hrát nedá.
Takže jeden poznatek :
11lvl : 5% kritik, dmg neznámý% neznámý(nevšiml jsem si) , do začátku cca 120jednotek-160jednotek , bitvy proti (maximálně 200-300jednotek - žádní střelci,pokud střelci tak 100duchů a 27pevoučků). Na bossovi 185 a 85 ghoulů a 1hydra + tuším 71 duchů. Celkem hratelné ( 300jednotek proti 300jednotkám - pro nekra možná příliš lehké, pro rytíře bez strnulosti a s jedním tahem - oříšek akorát s nedostatkem jednotek)
12lvl : 6% kritik, dmg 24% ..na záčátku nějakých 180jednotek , v bitvě proti : 29 těch kamenů se stunem, 132 duchů, kolem 165ghoulů, 87 těch opic či co to je (taky nemrtvý ghoul) , a 175lučišníkům kostlivím) a to je jen první bitva proti které musím projít. to máme cca 170jednotek(z toho 49duchů-zbytek ghoulové) proti cca 550 jednotkám a to je jen změna 1lvl ( ne,rozdíl v dmg kouzel taky není nějak závratný). jo a mám o 40více many(což je tak... příkaz a 17many zbude)
Nevím jestli to roste exponenciálně,ale toto je super sprostý boj,kterým musím začít,abych odemkl 21lichů.
Být rytířem,tak mám vážný problém s poražením takovéhoto vojska a ještě aby mi zůstaly jednotky.
Navíc nárust síly je neskutečně velký oproti 11lvl...