Results 1 to 7 of 7

Thread: Radu prosím!!!

  1. #1

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01

    Question Radu prosím!!!

    Na začátku bych chtěl poznamenat,že jsem absolutním nováčkem.Hru samotnou jsem rozjel slibně a jsem "již" lvl6......Dostal jsem úkol od jakési Hiawen (postavit kasárna, vlastnit 150 strážných,dostat Radnici na úroveň dva,přes teleport vrátit se do tábora a promluvit si s výše jmenovanou Hiawen).....kasárna jsem postavil,strážců mám možná tři řitě (cca 220),radnici na druhé úrovni,přes teleport lítám jak splašený,ale stejně mě to dál nechce pustit.......V čem si myslíte,že je chyba?Udělal jsem něco špatně?Na něco jsem zapomněl?...Mimochodem měl jsem jedno stav. povolení k dispozici navíc a tak jsem ho využil k druhé úrovni kasáren.Chyba? Děkuji všem za přínosné informace.....

  2. #2

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    28
    Server
    CLA01
    Četl jsem tu už asi dva komentáře že tento úkol je buglí a nejde splnit.
    Příčinou je poslední patch spoustu věcí zabugoval, některé věci udělal nesmyslnými a dalšími naštval hráčskou komunitu.
    Pokud bys chtěl požádat o pomoc na podpoře tak dodávám, že je drtivě přetížená a poslední odpověď mě přišla s devíti denním zpožděním a byl jsem s odpověďmi podpory nespokojen. To už je rychlejší a účelnější čekat na patch, který ten bug opraví, než psát podpoře.

    Z předchozích zkušeností zde, je právě odpověď, na tvoji otázku bohužel: napiš na podporu.
    Last edited by Propast; 28.09.14 at 14:11.

  3. #3

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    to už jsem pro jistotu udělal a tak jsem tedy zvědav na vyjádření...ovšem pokud se nějakého dočkám.Při diskusi na chatu jsem zjistil,že ten stejný problém má víc lidí.....možná by pomohlo zařídit si nový účet.Dost možná to byla chyba mého unáhlení,tedy zvýšení úrovně radnice dřív než jsem to dostal úkolem a tudíž se vytvořila chyba,která mě nechce pustit dál.....jsem z toho trochu rozčarovaný,ale jak tady na fóru čtu,nic překvapujícího! :-) Díky za info a radu !!

  4. #4

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01

    Zprava

    Já jsem to dělal včera a po vytvoření kasáren a najmutí 150 jednotek + postavení 2. úrovně radnice mě to pustilo dál v pohodě.

  5. #5
    HyNo's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    31
    Server
    CLA01
    jak si psal, chyba byla v tom unahleni. resil jsem to taky. podpore jsem to taky hlasil, jen aby vedeli...pak sem jim psal, ze sem to vyresil sam... zrus postavu a zaloz si novou (ne ucet, jen tu postavu..pri vyberu postavi je tam mala popelnice myslim ) je to v podstate zdrzeni tak 15 min
    gl

  6. #6
    Czech Community Manager BBRothangald's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    862
    Server
    CLA01
    Ano, pokud se s problémem stále setkáváte, bude to třeba nahlásit podpoře.
    BB_Rothangald
    Český komunitní manažer MMHO

  7. #7

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    96
    Server
    CLA01
    Problém je v celém novém pojetí výuky, kdy je možné provést akci dříve než je zadaná úkolem (stavba/vylepšení budovy, zabití skupiny nepřátel),respektive že hra neakceptuje stav kdy je požadavek úkolu už splněn. Když jsem si zakládal novou postavu prakticky celou 1. kapitolu jsem radši nic sám od sebe nestavěl ačkoliv třeba kněží mi hodně chyběli a to právě proto že jsem se bál, že po mě bude úkol chtít nějakou budovu a já se zaseknu....
    Last edited by Varlig; 06.10.14 at 15:28.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.