Results 1 to 9 of 9

Thread: Zbuduj radę miasta

  1. #1

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    16
    Server
    CLA01

    Zbuduj radę miasta

    Kura napiszę to wszędzie by może wreszcie ktoś to odczytał i naprawił błąd. Od 7 dni siedzę w pierdzielonym 1 akcie bo nie mogę ruszyć dalej, tickety do supportu i zgłaszanie w temacie do tego przeznaczonym nic nie dają.
    Ludzie ogarnijcie się ten błąd ma wiele osób i brak literki "ą" w chacie jest małym problemem


    -Wybuduj Rade Miasta
    - Nie mam możliwości wypełnienia zadania z Aktu 3 "-Wybuduj Rade Miasta", ponieważ rada miasta była już wybudowana

    Po przeniesieniu się po raz pierwszy do trzeciego aktu, nastąpił bug w postaci zniknięcia postaci "Yorath Al-Bekhir", obszedłem dookoła wszystkie lokacje dostępne w akcie 3 i go nie znalazłem, strzałka wskazywała jego położenie przy portalu (Portal był nieaktywny, więc nie było możliwości wrócenia do innych aktów).
    Poszedłem do miasta i go zbudowałem. Nie mogłem jednak niczego więcej robić jak tylko przechadzać się między miastem a sklepami, postanowiłem więc uruchomić ponownie grę. Po ponownym uruchomieniu gry postać "Yorath Al-Bekhir" była już przy portalu, a portal był już aktywny, wszystko ok ALE

    dostałem nowe zadanie "TAJEMNE SCHRONIENIE":
    v Dotrzyj do wejścia do miasta w tej prowincji
    - Zbuduj:Rada Miasta
    - Porozmawiaj z: Y'r Kathoum

    lecz nie mam możliwości wypełnienia tego zadania, ponieważ mam już wybudowaną rade miasta, i to na 4!!!! poziomie, rozbudowanie na kolejnego poziomu wymaga ponad 500 metalu, którego nie mogę zdobyć ponieważ nie jestem wstanie wyjść nigdzie w 3 akcie, a podobno tylko tam znajdę w takiej ilości metal. Nie mam możliwości zdobycia kamienia - rozbudowy Rady miasta. Gram nieumarłym magiem magii. I mam kijową nazwę postaci Neonka

    Błąd miał miejsce dzisiaj, jakieś 9 godzin temu. Nie jestem wstanie tego błędu z reprodukować ani ruszyć dalej z kampanią z powodu wejścia do miasta podczas buga gry co chyba spowodowało zbytnie go rozbudowanie.



    A wystarczy zmienić kod by zamiast sprawdzać czy zbudowano radę miasta sprawdzał czy posiadamy 2 miasta

  2. #2

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    7
    Server
    CLA01
    Tak jest ;P to mnie też naprawcie ten błąd.

  3. #3

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    10
    Server
    CLA01
    ja już 5 dzień czekam i dalej to samo

  4. #4

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    I mi też odblokujcie ten błąd z Radą Miasta - Proszę

  5. #5

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    12
    Server
    CLA01
    Próbowaliście wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki?

  6. #6

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    7
    Server
    CLA01
    mam to samo juz od kilkunastu dni nic z tym nie robią olewają nas

  7. #7

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    16
    Server
    CLA01
    Bitter, no wyczyszczenie przeglądarki niestety nic nie dało

  8. #8

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    16
    Server
    CLA01
    podobno jest nadzieja że odhaczą zadanie manualnie, tylko to ponad 2 tygodnie może trwać

  9. #9

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    16
    Server
    CLA01
    Dziś osoba z supportu o imieniu Emilia odblokowała mi zadanie dziękuję!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.