Results 1 to 9 of 9

Thread: Wybuduj radę miasta

  1. #1

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    16
    Server
    CLA01

    Wybuduj radę miasta

    Kura napiszę to wszędzie by może wreszcie ktoś to odczytał i naprawił błąd. Od 7 dni siedzę w pierdzielonym 1 akcie bo nie mogę ruszyć dalej, tickety do supportu i zgłaszanie w temacie do tego przeznaczonym nic nie dają.
    Ludzie ogarnijcie się ten błąd ma wiele osób i brak literki "ą" w chacie jest małym problemem


    -Wybuduj Rade Miasta
    - Nie mam możliwości wypełnienia zadania z Aktu 3 "-Wybuduj Rade Miasta", ponieważ rada miasta była już wybudowana

    Po przeniesieniu się po raz pierwszy do trzeciego aktu, nastąpił bug w postaci zniknięcia postaci "Yorath Al-Bekhir", obszedłem dookoła wszystkie lokacje dostępne w akcie 3 i go nie znalazłem, strzałka wskazywała jego położenie przy portalu (Portal był nieaktywny, więc nie było możliwości wrócenia do innych aktów).
    Poszedłem do miasta i go zbudowałem. Nie mogłem jednak niczego więcej robić jak tylko przechadzać się między miastem a sklepami, postanowiłem więc uruchomić ponownie grę. Po ponownym uruchomieniu gry postać "Yorath Al-Bekhir" była już przy portalu, a portal był już aktywny, wszystko ok ALE

    dostałem nowe zadanie "TAJEMNE SCHRONIENIE":
    v Dotrzyj do wejścia do miasta w tej prowincji
    - Zbuduj:Rada Miasta
    - Porozmawiaj z: Y'r Kathoum

    lecz nie mam możliwości wypełnienia tego zadania, ponieważ mam już wybudowaną rade miasta, i to na 4!!!! poziomie, rozbudowanie na kolejnego poziomu wymaga ponad 500 metalu, którego nie mogę zdobyć ponieważ nie jestem wstanie wyjść nigdzie w 3 akcie, a podobno tylko tam znajdę w takiej ilości metal. Nie mam możliwości zdobycia kamienia - rozbudowy Rady miasta. Gram nieumarłym magiem magii. I mam kijową nazwę postaci Neonka

    Błąd miał miejsce dzisiaj, jakieś 9 godzin temu. Nie jestem wstanie tego błędu z reprodukować ani ruszyć dalej z kampanią z powodu wejścia do miasta podczas buga gry co chyba spowodowało zbytnie go rozbudowanie.



    A wystarczy zmienić kod by zamiast sprawdzać czy zbudowano radę miasta sprawdzał czy posiadamy 2 miasta

  2. #2
    NuzeltheonePL's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    191
    Server
    CLA01
    Myślisz, że dubel postu coś zmieni?

    Ps. Co do mniej lub bardziej ważnych błędów-nie wiem czy wiesz ale to zamknięta wersja beta, w której wszystkie błędy trzeba ukazywać( sam pisałes, coś o przeraźliwym błędzie jakim jest podwójne doświadczenie z gratulacji)
    Last edited by NuzeltheonePL; 11.07.14 at 09:51.

  3. #3

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    7
    Server
    CLA01
    Miejmy nadzieje ze cos w koncu zmieni, bo ja i kilku innych graczy siedzimy dalej na tym samym miejscu. Ponad tydzień niestety...

  4. #4

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    11
    Server
    CLA01
    To samo i u mnie. Wpisuję to w każdym temacie o tym:
    Mam bardzo złą wiadomość dla wszystkich... Zbudowałem tę radę miasta gromadząc metal z codziennych misji i z mozołem wbijając wymagany poziom, ale po skończeniu budowy... nic się nie stało.

    Pozostaje czekać, może support coś poradzi. Na razie odpisali do mnie z prośbą o szczegóły.

  5. #5

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    16
    Server
    CLA01
    Ciekawe jakie są im potrzebne szczegóły skoro problem jest jeden i ten sam u tych co mają zbugowane to zadanie. Nad czym tu filozofowac i sprawdzać szczegóły. Zamiast naprawiać to niepotrzebna strata czasu na kolejne wymiany maili.

  6. #6

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    7
    Server
    CLA01
    mam ten sam problem od kilkunastu dni i nic nieroba z tym a ludzie nie mogą dalej grac
    tutaj umieszczam zdjęcia z gry z tym problemem moze to pomoze w szybszym zalatwieniem tej sprawy
    http://imgbox.com/l6n1ehO5
    http://imgbox.com/9BIiAmrf
    http://imgbox.com/KZzk95oK
    Last edited by SanchoPL; 04.08.14 at 15:52.

  7. #7

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    16
    Server
    CLA01
    Mnie usunął się chyba sam (sic!) z pierwszego miasta magazyn drewna który budowałem, i to zniknął jakoś po tym jak napisałem ticket do supportu, no to ja przepraszam ale czy to może jest rozwiązanie problemu?? Nie wiem, może ktoś z teamu uważa że problem jest przynajmniej u mnie rozwiązany, ale to wypadało by odpisać że cokolwiek zrobiliśmy albo zapytać czy już Ci drogi graczu, gra działa. No bo zasypywanie ticketami to wg mnie gra do jednej bramki i trochę bez sensu.

  8. #8

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    11
    Server
    CLA01
    Po prawie dwóch tygodniach, ale jednak: odhaczono mi to zadanie manualnie i mogę ruszyć dalej.
    Nie wiem, czy napisałem coś specjalnego, co przyśpieszyło tę procedurę/kontakt, więc pozostaje życzyć cierpliwości.

  9. #9

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    16
    Server
    CLA01
    Dziś osoba z supportu o imieniu Emilia odblokowała mi zadanie dziękuję!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.