Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 20 of 20

Thread: gra przestała prawidłowo obsługiwać GPU 05.09.2014

  1. #11

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    5
    Server
    CLA01
    na Firefoxie działa, tylko Chrome daje ciała
    Last edited by BB_Naerjan; 08.09.14 at 18:42. Reason: wulgaryzm

  2. #12

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    4
    Server
    CLA01
    Niestety zmiana przeglądarki u mnie nie pomaga - chrome/firefox/ie - ten sam komunikat.

    Co do chrome to upewnijcie się, że nie macie podwójnie włączonego flasha - starej i zaktualizowanej wersji w chrome//plugins, to jest typowy problem.

  3. #13

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    u mnie na chromie do piatkowego wieczoru dzialalo bez problemu dopiero jak w sobote wlaczylam laptopa i adobe upomnial sie o aktualizacje przestalo dzialac. Aktualizacje wiec odinstalowalam poczyscilam ciastka i inne pierdolki ale niestety bez rezultatu zadnego. Wciaz nie dziala.

  4. #14

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    Ja mam ten sam problem cos musieli pomieszac na serwerze na PEGASUSIE MI SZYBCIEJ GRY CHODZIŁY

  5. #15
    Polish Community Manager BB_Naerjan's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    867
    Server
    CLA01
    Witajcie,

    zalecam kontakt z supportem w tej sprawię, jest to konieczne, abyśmy mogli szczegółowo zbadać problem. W zgłoszeniu proszę o podanie danych technicznych komputera.

  6. #16

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    3
    Server
    CLA01
    mam to samo - Google Chrome. wczesniej gra dzialala bez zarzutu

  7. #17

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    43
    Server
    CLA01
    na Operze śmiga jak mały sportowy samochodzik bez turbo dziury
    "A teraz kochane dzieci pocałujcie misia w dupę" cytat z cyklu dobranocek pt:"Miś z okienka"
    Mój cytat który bardzo obrazuje szacunek Ubisoftu do graczy

  8. #18

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    3
    Server
    CLA01
    na mozilli dziala normalnie, wiec widocznie glownie na chromie wystepuje ten problem

  9. #19

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    Identyczny problem. Na Chrome TRAGEDIA. Na FF lepiej, tzn. da się grać ale grafika ładuje się strasznie wolno.

  10. #20

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    4
    Server
    CLA01
    Przeglądarka ma znaczenie tylko w niektórych przypadkach więc proponuję nie spamować wątku.

    Czy Ci z was, którzy pisali wyżej o powolności chrome mają prawidłowo ustawiony flash player we wtyczkach? (chrome//plugins)

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.