Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: gra przestała prawidłowo obsługiwać GPU 05.09.2014

  1. #1

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    4
    Server
    CLA01

    gra przestała prawidłowo obsługiwać GPU 05.09.2014

    Witam


    Po miesiącu gry 05.09.2014 włączam i widzę komunikat: 'Problemy z wydajnością. Włącz akcelerację sprzętową, by czerpać lepsze wrażenia z gry. Aby zmiany zostały wprowadzone niezbędne jest ponowne uruchomienie programu"

    Moja konfiguracja: dual core, gpu: intel x3100 na moddowanych sterownikach, korzystam z chrome - aktualny flash player, poprawny status w chrome//plugins, winda 32 bitowa 7 ultimate w pełni zaktualizowana.

    Gra działa bardzo słabo teraz, fps uniemożliwia grę a był w granicach 20 przed ww komunikatem.

    Jest rozwiązanie tej sytuacji?


    Dzięki&pozdrawiam

  2. #2

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    mam to samo

  3. #3

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    czuje sie jakbym mial commodore nie da sie grac

  4. #4

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    2
    Server
    CLA01
    widzę, że nie jestem sama. Jeszcze wczoraj wszystko działało prawidłowo a dziś wyskakuje mi to samo co Tobie vnarin. Wysłałam w tej sprawie zapytanie, zobacze co i kiedy mi odpiszą

  5. #5

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    u mnie to samo

  6. #6

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    5
    Server
    CLA01
    j/w, czyli to problem większej ilości graczy...

  7. #7
    okogi's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1,106
    Server
    CLA01
    no to teraz macie przerwe ... nad problemem ''obecnie uzywanego konta'' pracuja albo probuja pracowac juz miesiac ... wiec cierpliwosci
    przykro mi i zycze wam powodzenia

  8. #8

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    4
    Server
    CLA01
    Piszcie w postach na jakim sprzęcie / systemie / przeglądarce gracie. Możemy znaleźć jakiś wspólny czynnik.

  9. #9

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    Server
    CLA01
    u mnie pomogła zmiana z chrome na firefoxa

  10. #10
    Sille's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    12
    Server
    CLA01
    Gramy z żoną, na różnych laptopach. U mnie na FF działa, u niej na Chrome pojawił się ten problem. Może winny jest plugin Chrome po prostu?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.