Dyskusja o Might & Magic Heroes Online
Zanim założysz nowy wątek na forum, upewnij się, że dyskusja na ten temat nie została rozpoczęta przez innego użytkownika. Pomoże to zachować...
juz nie dzialaja polskie trzcionki wiec wybaczcie - dzieki naszemu kochanemu cyrkowi zaczalem grac w inne gry i wyobrazcie sobie cud sie stał -...
Mam pytanie: otóż mam rycka przystani i nie wiem czy mając 23 lvl i 22 000 SB dobrze jest mieć do pokonania Sandro z końca 4 aktu. Czyli czy to...
Witam mojej uwadze wpadlo ze 13 tier zostal okrojony na zecz ekspedycji z artefaktow tudziesz deva tez zostala pozbawiona kostek moje pytanie...
czyżby oficjalne ogloszenie smierci mmho?
jak na razie Pani/Pan Penelope to wszystkie Twoje wpisy są nie zgodne z regulaminem ponieważ cały czas ściemniacie i zbywacie. Polacy chcą Polskiego...
Gra od dawna przestała być grą, jest zwykłym sklepem, który zachęca do wydawania pieniędzy po to, żeby być lepszym od innych. Kupowanie ulepszeń,...
Proste pytanko odnośnie reklamy "Heroes Online"- czemu w żenujący sposób (i kłamliwy) zachęcacie ludzi do gry oferując im Za darmo Heroes 7? Sprawa...
ludzie, ktos z was farmił kostki na daevie? wydałem dzisiaj 5000 pieczeci i nic. chciałbym poznac wasze opinie i doswiadczenia z tym związane, bede...
Są takie chwile, gdy w człowieku gaśnie nadzieja. Taką chwilą była dla mnie absolutnie kretyńska decyzja Blue Byte o efektywnej likwidacji polskiej...
Jak donoszą gracze z wszystkich stron krainy od piątkowego wieczoru dzieje się coś niedobrego. Siły pustki zyskały nową moc i niszczą wojowników...
Witam :) Miło czasem powspominać i wpaść zobaczyć co tutaj się dzieje. Nie skomentuję tego co można wyczytać na forum, ale... Za fajnie...
Dzisiaj pierwsze urodziny mojego bohatera. Rok temu się narodził po otrzymaniu klucza do zamkniętej bety. Z tej okazji zapraszam na imprezę dzisiaj,...
Odnośnie tematu- jakiś patent na tego Bossa?
Tradycyjnie producent zmienia grę nie podając szczegółów zmian. Więc może potrzeba tu takiego tematu aby gracze mogli raportowac co znaleźli nowego....
Witam, Miało dziś miejsce spotkanie Liderów/Oficerów/członków "TOPowych" Gildii rozmawialiśmy na temat obecnej sytuacji związanej z Ulepszeniem...
Witam wszystkich. chciałbym się przyłączyć do jakiejś Gildi ale nie bardzo mi sie chce czekać aż dostukam przynajmniej do tego 20lvl bo mam na razie...
Mam pytanie co jest najmocniejszą stroną tej gry? To przewrotne :rolleyes: pytanie wynika z faktu że mimo wielu uwag i problemów (tu o nich nie...
ja XD
http://scr.hu/4yfc/ffly2 a i jeszcze nauczę się po Włosku mówić a co :)
Hejka - Sir Tolan Elite of Ashan Żeby umilić i ułatwić ciężkie czasy - ogłaszam KONKURS - kto wymyśli trafniejsze i śmieszniejsze podsumowanie...
Wspólnie z ba1im (Legion503), SirTolanem (Elite of Ashan) oraz BB/Ubisoft chcemy Was zaprosić na turniej PvP. W związku z problemami z...
Żeby nie było zgłoszenie wyslalem dzisiaj niedawno jest taka godzina ze spokojnie można przenieść postac w inne miejsce a jak wyskauje niewlasciwa...
Zespół Heroes Online właśnie posłał mi garść odłamków i patentów :) Fajnie! :D
w *** sobie lecicie już całkiem może całe forum wykasujecie, bo już każdy sobie robi polewke z Was bez względu czy wydał kasę na tą grę czy nie.
http://www.iv.pl/images/87685134858842279230.png
Od piątku rozpoczęły się problemy z logowaniem. Dopiero dzisiaj po 3 dniach dostaliśmy jakieś informacje że szanowne Ubi pracuje nad rozwiązaniem...
jako, ze większość graczy nie może się nadal zalogowac i jest większy ruch na forum, taka oto ciekawostka;
a wiec tak witamy minal wlasciwie tydzien , bana mi zdjeli , to sobie ten watek zaloze :p zmiana PCMa to chyba najlepsza z ostatnich zmian...
witam wlasnie stara mis ie skonczyla chcialem kupic nowa a tu zoonk, nie ma (mozna ja kupic tylko w zestawie za 7k w promocji), mogli by uprzedzic...
Nastąpiło nagłe wyłaczenie serwera, mając kontakt z graczami na komunikatorze wiem że wszyscy zostali zaskoczeni w bitwach i spodziewamy sie że...
W taki dzień coś dostaniemy? ;) coś na dzień dziecka :p
W związku z tym iż gracze z open bety nie mają dostępu do forum zamkniętej bety, zakładam drugi taki sam temat ;) Lista na głównym celu ma...
Miało być do 15 ale przedłużyli o 2h wiec tu można sobie popisać o aktualizacji. czekamy, czekamy, cierpliwie czekamy.....co to będzie co to...
Witam, chcialem sie zapytac dlaczego na Facebooku na stronie Might & Magic Heroes Online dla regionu zachodniego (mieszkam w niemczech ) mam od 18...
3 godziny po całkowitym resecie pvp czyli norma, wszystko OKOK gratulacje dla polskich techników, gratulacje Tomaszek
Pakiet Wielbiciela MMHO •Ekskluzywne zwierze - Feniks •7-Dniowy Odłamek Kombinacji (XP & Prędkość) •Trzy 1-Dniowe Patenty na Bitwę Automatyczną...
Teraz developerzy wpadli na pomysł jak zarobić na pradawnych ptakach gromu i wprowadzili je, jako bonus do zakupu pieczątek.Taka akcja zaczęła się na...
Jak w tytule - złączyliśmy wspólne siły żeby stworzyć coś czego jeszcze nie było w tej grze - mega zgraną i mocną ekipę - nie robimy nic złego...
Witam. Koledzy z UBI już mylą się nawet w podawaniu godzin HHours:) Miały się zakończyć o godz. 12- tej czasu polskiego( wg info na głównej).Co...
Witam wszystkich^^ Otoz trwaja mistrzostwa Ashan i dla ciekawych mam troche info:) po pierwszym dniu(pierwszej kolejce) z naszego serwera walki...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.