The place for our Czech speaking players to meet and chat
TÝDENNÍ BOSSOVÉ vol.2 Týdenní bossové se odemknou po zabití druhého 3fázového Sandra. Zpřístupní se Pekelný červ, Hlas, Velká starobylá, Obří...
Dear Heroes, The number of active players increases every day and to be prepared for that, we are looking for more moderators to enhance our team....
Dear Heroes, Welcome to the Czech forum. If you would like to read the old Czech forums, you can find it HERE....
Čaute, má někdo také problém se lognout? Trvá to přibližně od včerejšího odpoledne... a je to docela opruz, podpora také nefunguje.. Díky
Ahoj, chci se vás zeptat jestli už někomu funguje hra, ja se tam nemůžu stále přihlásit. po nějaké době mi to napíše chyba serveru 503
Do 30 levelu dostanete 16 bodů. Potom je vždy bod za 25, 50, 75 a 100 dračí level Hodně hráčů zjistí v boji, že některé kouzla mají zbytečně a...
Přidávám tu pár rad a tipů pro začínající nebo méně zkušené hráče. Možná někdo nebude souhlasit se vším co píšu nebo doporučuju. Nikomu neberu jeho...
Proč je vlákno hlášení chyb a 90% všech ostatních zamčené a nemám do něj přístup? No nevadí...tak to napíšu sem a pak ať si to někdo přesune. ...
V hre som sa zasekla v portále pri presunoch medzi mestami a odvtedy sa neviem dostať do hry. Prihlásim sa, dám Hrát nyní .. a potom mám už len...
Zdar, toto je asi jediné, kde mám právo založit topic, tak se ptám tady: Od jakého levelu hrdiny mi to přidá slot pro šampiónskou jednotku? Jsem...
Ahoj, pokud toto forum jeste nekdo navstevuje muze me nekdo poradit jak a kde se da udelat vysledek REMESLNIK CECHU? mam opevnit Cechovni pribytek...
Opět se mi nedaří už zhruba od 6ti hodin dostat do hry. Bude se s tím něco dělat???
Co takhle se aspon tyden neprihlasit a hlavne neposilat penize .. co na to rikate ?:p
Delejte s tim neco kdyz chcete aby to nekdo hral .. zklamani velike
Zdravim, napadlo mě že by mohla být do hry zakomponována hrdinská jednotka, něco jak je boss který se účastní boje (př. Valrok, Starobylá, apod)....
Tak koukám že přeci jen to forum někdo sleduje a maže pro ně nevhodně kritické příspěvky. No alespoň něco jim jde velmi dobře.
Zajímalo by mně, co se v posledních měsících stalo s "upířím dotykem". Kdysi fungoval normálně a upíry jsem preferoval v boji na tělo, nicméně dnes...
Dobrý den, Dnešní život je převážně o stresu a tělesnému vyčerpání. Hrát online hry přináší příjemnou změnu myšlenky a odreagování od světa který...
Koukam ze mame moderatora MOD_Zandra,tak toho vyuziju a zeptam se,muzes mi prosim odpovedet jestli jde prevest peta fenixe kdyz je aktivovanej na...
Hele to je fakt bordel! Když mají U.L schopnost vysávat život tak proc to funguje(nefunguje) jak na ruské kolotoči ?? proste nevysávají a...
http://heroesofmightandmagic.funsite.cz/?page=hotips Jelikož jsem ve hře týden v kuse a jedu všechno co mi hra umožní, nebo aktivita hráčů, tak...
po zaseku v teleportu se nejde prihlasit uz druhy den.
zdravím vás, jestli tu teda ještě někdo je kdo by mi mohl odpovědět. Rad bych věděl jakým směrem se hra ubíra? Jestli se už vývojáři chytli za...
Can you tell us , please , what is really the problem - portals, etc. ? Můžete nám prosím sdělit, v čem je vlastně problém - portály atd.?
Když tady čtu ty články, tak musím litovat správce hry, vždyť oni se tak snaží. Hezky propracovanou hru tak perfektně zaneřádili, že kdysi ze tří...
Tak jestli tady někomu hra běží, je to jeden z mála šťastlivců. Většině lidí ,včetně mě běží asi tak, že já o tom nevím:-)))c , myslím, že budu všem...
Tak jestli tady někomu hra běží, je to jeden z mála šťastlivců. Většině lidí ,včetně mě běží asi tak, že já o tom nevím:-))) Zázrak, když se mi...
Jsem spokojený, že hra běží jak má celkem. Dva dny mi jela úplně noblesně, ale teď mi zase nejede chat a aktivní obelisk už jsem tak 3 týdny...
Na anglickým foru se rozjelo pátrání, kde a při jaké činnosti se vyskytují záseky postav. jméno postavy - klidně vynechte, pokud chcete zůstat v...
Nejde se mi přihlásit. Nejdřívě mě to ze hry kickovalo tak jednou za 30min a psalo to chyba serveru #12 pripadne 16. Pak sem se odhlásil a už se...
Už od pátku mám problém, že se nedostanu přes můj účet ani k jednomu z 3 hrdinů. Najede to po 100% načítání, a pak chyba ODPOJENO a chyba serveru...
Na hru jsem se už dávno vykašlal po tom jejich slavném překopání najímání počtu jednotek. Chtěl jsem se po čase podívat, co je nového a nestačím...
Mysli, ze sem je zbytocne pisat, nikto kompetentny to necita, toto forum je ako butlava vrba, uz 4 dni sa pokusem marne pripojit......
Good evening community!:D As we are all part of the same server, I think it would be appropriate to know each other..Dear Mods, please let this...
Takže v 11.30 jsem se konečně přihlásil zajel do Namtaru kde samozřejmě byli zase všechny cesty k wyverne ucpané nepřáteli (jaká změna už to čistím...
Ta hra by mela bezet na pomalejsim pripojeni .
Je 26.unora 11.20hod a hlási mi to failed. A to jsem to před hodinou hrál :(((
Nejde se přihlásit!!!
Zdravim,moc se tady v tom fore nevyznam tak snad nevadi ze to pisu sem,jsem Lubos,28 let a hledam aktivni cech kde si lidi pomahaji atd atd..Tuto hru...
Zase nějaký nový bug. Na svojí druhý postavě (13 level) jsem neobdržel žádnou odměnu při vyzvednutí u tabule v Nar-Hereshi. Máte to někdo taky tak?
Už po několikáté se stalo, že to pořád loguje a ukazuje relace je neplatná. Restartujte hru a pořád dokola. Vždycky se to vyřešilo,když jsem napsal...
Ví o tom někdo něco? Nemůžu spustit hru. Bylo něco hlášené?
Nechápu o co zas jde jesi někdo víte dejte pls vědět :-)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.