cau, zajímalo by mě, jestli máte taky takové "štěstí" na artefakty. Připadne mi, že je to schválně udělaný ( v pomeru tak 80/20) aby padali...
Zdravim, nejako mi nejde do hlavy preco raz funguje kradnutie zivota u upirov a raz nie. Cim to moze byt? Niekedy mozem zobrat zivot len celnym...
Ahoj :) - and that's the only word i know in Czech.... (Firstly I'm sorry for witting in this forum :> However I'm desperately looking for...
Ako sa stat Clenom Rady? How to become a council member?
Ahoj, jak se plní úkoly pro experty?
rad bych se zeptal kde vsude se daji sehnat zviratka. Ve vysledkach po me chteji abych vlastnil 8 zviratek a mel tak titul: milovnik zvirat to by...
Najednou se zjevil ve hře v rožku,kde začíná bílá šipka na minimapě, přeběhl přes ty útesy kde není cesta a utekl někam severně. Je možné,že to byla...
Jak získat stavební povolení?
Ahoj, hraju teprve chvíli (zkušenosti co se týče her mám jen s Empire, takže se v tom moc neorientuju) a nevím, jak tu získat vojáky. Teda vím, že ve...
Chtěl jsem se jen možná blbě, zeptat na krystaly za které se nakupují pokročilé jednotky.Získávám je při plnění úkolů,ale je jich žalostně málo. Jsem...
ahoj, zajímalo by mě, jestli je možný restart hry? nějak jsem nezačla nejlíp, tak jsem myslela, jestli je možný, že bych jako začala znova od...
Proč někteří hrdinové můžou v bitvě během jednoho kola hrát víckrát? Jak se toho dá docílit?
Ahojky měla bych několik dotazů k založení druhý postavy. 1. Mohu mít z druhého světa postavu a nebo jen z toho co mám postavu první? (Mám...
Ahoj, rád bych se zeptal (než nějaké koupím), k čemu jsou zvířata která se dají pořídít. Např Pes, požírač pavouků, grif atd.... Díky
Zdravím, nechci, aby to vyznělo špatně. Vážím si práce všech, kteří na hře i na překladu dělají, ale není náhodou nějaká možnost jak hru přepnout z...
jak mam ziskat stavebni povoleni abych mohl vylepsit radnici na treti uroven
Zdravim, možná zbytečná a jednoduchá otázka, ale prostě na to nemůžu přijít. Jak opustit cech? Díky
Ahoj, jsem hráč už vyššího věku a nevím si rady, nedostal jsem odměnu za Betu a podle návodu jsem vše splnil. Poradíte ??? Díky Trijada
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.