Zde je seznam jednotek Azylu, zatím není na 100 % kompletní bude postupně doplněn. Chybí cena za Křižáky slunce a za Oslnivé Světice a je třeba...
Seznam jednotek přesunut na stránky cechu TheMaestro pro lepší přehlednost a editaci. http://www.mmho-fan.cz/index.php/nepratele Díky za...
SMAZANO - quit
Zdravím, na polském fóru jsem narazil na lokace obelisků, tak je sem hodím. Snad to někomu pomůže. :) ZDROJ...
Tak jsem si ze zvědavosti zkusil ze screenshotů poskládat mapu Země světla, abych se podíval, jak to vypadá v kuse. Nakonec mě to celkem zaujalo,...
Zde je seznam jednotek Nekropole . Chybí pouze 3 obrázky, které dodám zítra. Upravím ještě velikost, ale jinak funguje standartní přiblížení...
Zdravim, určitě by se tu nějaký seznam hodil, proto jsem se rozhodl s tím začít. Viděl bych to na seznam rozdělený dle setů/frakce/povolání....
Jednotky Nekropole - zpracoval Mrochomor základní Ghúl Ghúl je mrtvým tělem přivedeným zpět k neživotu. Jeho kůže je shnilá a končetiny sežrané...
Týdenní bossové se odemknou po zabití druhého 3fázového Sandra. Zpřístupní se Pekelný červ, Hlas, Velká starobylá, Obří wyverna roje a Valrok. Po...
Článk "Přízračné mince a Peří andělů" přesunut na stránky cechu TheMaestro pro lepší přehlednost a editaci. K čemu jsou mince a peří, a kde se...
Ahoj všichni, kov se dá získat taky z úkolů nebo se dá najít nebo se dá získat jedině z budovy ve městě?
Naleznete zde (http://www.mmho-themaestro.eu/index.php/tydenni-bossove).
Zdravím, jelikož jsou všechny NPC kompletně předělané, nikdo teď neví, co jaká jednotka dělá. Rád bych, aby právě k tomuto účelu sloužilo toto...
jak dostanu ukol nebo jak se dostanu do sedeho kamene porate nekdo prosim
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.