Przerwane połączenie, lagi, niska wydajność, itd.
Złe przeliczenia siły bojowej po użyciu runy ataku i byc moze nietylko mam 56 850 sb a po uzyciu runy ataku raz mam 60 050 a raz 59 950 sb to chyba...
Brak czatu. No chat. i cant write because chat is bot working.
Od dłuższego czasu "stoję w miejscu"bo nie mogę wykonać zadania Szepczące Kamienie.Gdy podjeżdżam do kamienia to wygląda na aktywowany i pojawia się...
Witam! Już 4 dni jestem uwieziony krycie gdzie był boss czerw odchłani. Pisanie do supportu nic nie daje! Kilka osób zakładało podobny temat ale...
Witam. Stracilem dzisiaj około 2000 kryształów (przeliczając na strate wojska w grze) z powodu błedów gry, tzn. zawieszania gry oraz czatu, a...
dlaczego nie zalicza misji które mam do wykonania i wykonałem???czy to abym szybciej stracił doping z run?//
Brak partyzantów proble z q
Pomóżcie proszę od tygodnia prawie nie mogę sobie pograć bo loguję się na konto wybieram postać i jestem na końu wśród wód nic więcej nie ma nawet...
No to dzisiaj się zalogowałem, super ładuje się jak zwykle... tyle ile trzeba :) No ale.... zacząłem grać wszystko hula pięknie no i chciałam zmienić...
jak to jest miałem 4 zrobiłem kilka wczoraj i okazuje się że mam 2 ktoś liczyć nie umie????
Walcząc z Gigantyczną Wiwerną Bojową zabijałem po kilka Pająkożerców a powinienem swoimi Liszami po kilkaset. Trwało to kilka rund następnie dwie...
Osiągnąłem 9 poziom smoczego i zero premii ani wzrost jednostek ani inne jak to jest???
naprawcie mi czat bo nie działa mi
mam juz dosc milczenia i czytania serdecznie przepraszamy za powstale problemy! Krotki opis sytuacji: -zakup Pakiet Milosnika MMHO (kasa wplacona)...
Witam, mam problem z grą objawiający się tym że po zalogowania do gry nie pokazuje mi sie minimapa oraz nie mogę wykonać żadnej akcji bohaterem (tzn....
Teleport do Namtaru nadal łapie pazurami i zawiesza grę... Smutne...
od 2 dni nie moge walczyc z Magiczymi Głazami bo poprostu mi znikły z planszy, logowalem sie wielokrotnie, podchodziłem tam oraz u tkaczni świoatła...
W głownym watku znikneły mi z mapy Magiczne Głazy w 4 akcie i ich nie widać, wczoraj jeszcze je widziałem. Bariera dalej stoi ze sie nie da przejsc,...
Nie wiem czy tylko u mnie czy jest większe grono którym nie działa chat w grze... Próbowałem juz wszystkiego ale nadal nie działa, macie na to jakiś...
Miła niespodzianka z rana !... Stara dobra znajoma wróciła... NIE BEDE TEGO ZNÓW OCZYSZCZAŁ Serwer jest niestabilny podobno "testowy" może...
Tkaczki losu posiadają swoistą umiejętność przepływu czasu, która przenosi wybrany oddział o jedna turę do przodu. Nie wiem czy celowo tego nie ma...
Witam, to mój pierwszy post na forum więc chciałem pozdrowić na wstępie wszystkich. Mam problem, od godziny logując się do gry wyskakuje mi czarne...
Przy próbie przejscia miedzy lokacjami trafiłam w wir pustki tj na czarnym tle widzę tylko "piekny" fioletowy wir. Nie mam wojska, odłamków - nie...
Witam od kilku dni mamy problemy , wraz z włączeniem godziny potęgi nie da się grac zacina grę , wywala zawiesza, wyrzuca z gry nie daje się...
witam, otrzymałem ban na czat bez żadnej informacji od kogo, na jak długo i przede wszystkim za co. support mi już 4 dni nie odpisuje, chciałbym...
To co dziś się wyrabia (24.02.2015) w grze to jakaś paranoja, gra tnie, w trybie współpracy rundy przepadają, wojsko oczywiście też, wywala z bitwy a...
co to ma być? ;x
Po aktualizacji dzisiejszej znowu nie działa czat.
W trakcie walki padł serwer przed chwilą, mam nadzieję że nie pożre mi jednostek ;)
Witam .. z uwagi na to iz poprzedni temat został zamkniety .. tworze nowy .. iż problem zniknał tylko wczoraj na pol dnia i dzis mam to samo.. zero...
Witam, mam problem z czatem dostępem do listy znajomych, a także do gildii, co pewnie wiąże się z niedziałającym, bądź zablokowanym czatem, ciężko mi...
Loguje się do gry jak zwykle, a tu patrze i widzę coś takiego: SCREEN (http://zapodaj.net/21b42008b959c.png.html) Totalnie nic nie mogę zrobić....
Mam na tablicy misji misję zdobądź atrybut typu mniejszy o sile min 74 (albo 72, 76 ,,,) . Zdobywam podjeżdżam do tablicy misji i nic.:confused: Nie...
Witam graczy Od pewnego dnia zaczęło mi zacinać grę , w sensie łapie co którąś klatkę .Na samym początku miałem to samo jak zaczynałem grać czyli...
Witam od paru dni nie mogę zakończyć zadania Kamienie na pustyni. Na ogólnej mapie wyświetla mi Kamiennego zwiadowcę w 3ch miejscach a fizycznie go...
Na samym początku rozgrywki coś nie pasuje chyba czegoś brakowało? :) http://i.imgur.com/vI8IH18.jpg
Witam problem w tym że rzucony na serafinów z maksymalnej liczbie na dany level pod koniec bitwy pokazuje -3 gdzie 21 + 6 =27 a kończyłem bitwe z...
Po pierwszym wznowionym sezonie PvP z ligami żaden następny nie miał już miejsca. Ranking cały czas stoi w miejscu, za bitwy nie dostaje sie punktów...
Walczyłem z Erionem razem z kolegą FallenDrago gra zawiesiła się podczas walki po odświeżeniu wywaliło mnie z gry. Straty ja: 20 Płomieni Chwały, a...
Ja w tytule mam problem z dokończeniem tego zadania. Aktywowałem 5/8 kamieni po czym wylogowałem się. Po ponownym zalogowaniu nadal pokazuje że mam...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.