znowu wam gra padła w trakcie bitwy jak miałem ciekawe kto mi odda jednostki teraz why
Po wprowadzonej aktualizacji za ucieczkę czy kapitulację doznaje się strat. Istnieje możliwość zaproszenia innego gracza do walki i ten gracz...
Jest taka narzucona przez grę opcja centrowania widoku na poszczególne jednostki w momencie gdy nastaje ich tura. Użyteczna rzecz, szczególnie gdy...
robiłem misje dzienna najezdzcy demonów walczyłem i mnie wywaliło po ponownym zalogowaniiu spojzałem na armie i nie mam 30 arcyliszy a w walce nie...
po co ma istnieć coś czego praktycznie nie ma arena to 3-5 sępów czekających na jelenia, który nieopatrznie chciał zobaczy co to ta arena i po...
Otóż chciałbym zaproponować sposób na wyeliminowanie cwaniaczków, którzy podczas walki PVP rzucają czar na przeciwnika i uciekają z walki. ...
Witam! Chciał bym zasięgnąć opinii innych. Czy tylko w moim przypadku mam takiego pecha. Zadaniach tygodniowych zrobione 4. Miałem 2 artefakty 1...
bitwy na poziomie bohatera miedzy 1 poziomem okolo 50000tys. siły bojowej a 6 poziomem ponad 100000 tys. siły bojowej powinno byc zwiekszone rzeczy...
Rozpoczynam ten wątek aby pokazać co można było osiągnąć rycerzem gdy miał jeszcze 1 ruch na turę. Powklejam trochę screenów z walk które...
Walcząc z wyżynnymi klanami - a konkretniej z cyklopami - zauważyłem, że rzucana przez ulepszone szkielety wstęga włóczni "działa i nie działa"...
Nie znalazłem podobnego wątku więc utworzyłem go tutaj. Od dwóch sezonów próbuję się wbić w górę w rankingu pvp, a w szczególności awansować do...
Liga -do czego to sluzy sie pytam( jestem w lidze poczatkujacych z winy buga nie dostalem ani jednego punktu sezonowego w ostatnim sezonie mimo ze...
Tak, jak w temacie. Myślę, że fajnym pomysłem i nie tak trudnym do zrealizowania było by wprowadzenie potyczek pvp 2 graczy na 2 graczy. EDIT:...
Są wśród nas gracze, którzy zobowiązują się do udziału w wyprawie, a później stają się afk po godzinie wojowania z przeciwnikami.:mad: Na wyprawę...
Witam! Uważam, że w trakcie bitwy, w której jedną ze stron są dwaj gacze "ludzie", podczas utraty połączenia praz jednego z nich jego armia powinna...
Witam. Zastanawia mnie brak nagród za walki pvp. W oknie walk pisze jak wół: Wygrasz, czy przegrasz, otrzymasz nagrodę niespodziankę. Przed...
Nie chciałbym nikogo obrażać ale ktoś z firmy tworzącej tą grę ma "nierówno pod sufitem". Jak można wpaść na taki poroniony pomysł żeby dać taka siłę...
Hejka, właśnie skroiłem Wielkiego Przedwiecznego i powiem tyle: Po aktualizacji naprawdę opłaca się bić wielkiego przedwiecznego, ilość drewna które...
Nie wiem czy wszyscy się ze mną zgodzą, ale fortyfikacje po zmianach w grze mogą przyjąć zdecydowanie zbyt wiele obrażeń. Jeśli w trakcie oblężenia...
Proszę o przyjrzenie się przebiegowi walki ....mam na myśli obrażenia poniesione w obronie. Odnoszę wrażenie że statystyki stworzenia a ponoszone...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.