Okienka czatów
30.06.15 11:57
dolina kajdan
02.07.15 20:06
Bitwa
20.06.15 21:51
Potwierdzenie przed wydaniem...
17.02.15 01:49
Propozycja zmian - Ostatnie...
07.07.15 18:23
I znowu moje posty są kasowane bez powiadomienia co w nich jest niestosownego/ nieregulaminowego. I co tu się dziwić, że w wyniku skarg, forum to...
Witam, pierwszy sezon za nami gratulacje dominującym gildią: Czas zebrać opinie na temat tej nowej funkcji. Jak wam się podoba? Co należał bo...
Wszyscy wiemy, że rycerz przystani jest obecnie najsłabszą klasą w tej grze. Dlaczego? Ponieważ jego umiejętności są bardzo słabe. Jednak do tej...
W grze brakuje handlu między graczami... Przydałoby się coś nowego odświeżającego w grze MMHO... Każdy mógłby rozłożyć swój bazar... Jak w grze...
Za Te Kolejne Problemy Należy Się Kolejny Taki Sam Odłamek Bo Tamten Się U Większości Marnuje Bo Użyli Go Już ............... :mad:
witam, uprzejmie proszę o wyjaśnienie mi, czy jest możliwe stoczenie 70ciu trudnych bitew w przeciągu 30 minut. kilka dni z rzędu staram się...
Czy dalej istnieje o 5rano reset serwerow ?? Bo tak przynajmniej codziennie z rana szlo pograc godzine? do pierwszego przejscia przez teleport a...
Ale trzeba to zrobic przez amerykanskie proxy:
Moja opinia jest taka że gorszej gry i bardziej nieudolnego supportu chyba nie ma w całej sieci. Opuszczam ten twór omyłkowo nazywany grą . Wieczne...
Widzę że mój wątek znikł a oszuści dalej grają. Czy tak ma wyglądać gra?
Czy jest możliwość upgradowania stworzeń jak w zwykłych Heroes I-VI np upgradowanie Duchów w Widmia ? Czy jesteśmy zmuszeni posiadać stado Duchów...
Po wprowadzeniu nowej wersji gry znów przy każdym teleporcie zostaje wyrzucony z gry i nie mogę się ponownie zalogować (od przerwy technicznej...
Po zamieszaniu z serwerami i powrocie do świata Ashan niemiłe zaskoczenie - mapa ponownie do odkrycia i wszystkie potwory strzegące drogi znowu do...
Po raz kolejny znika mój wątek (wydaje mi się że sugestie w tym właśnie dziale można umieszczać), nie znam powodu, może to wynik błędu serwera #503...
Witajcie Chciałbym dołożyć swoje trzy grosze w paru ostatnio burzliwych sprawach. Osobiście nie mam żadnych problemów z padniętymi serwerami, ale...
Jak już wreszcie zniknie Blad nr 503 proponuje dac wreszcie cos sensownego czyli np. wyslac w prezencie po 100 dryfy każdej osobie w grze
Witam. Wiem , że jest to stary wątek. Ale jeszcze raz wyartykułuję- PROSZĘ NAS POINFORMOWAĆ, CZY BĘDZIE SIĘ COŚ DZIAŁO( np.restart serwera) DO...
Mam takie marzenie, by UBI stworzyło coś nowego dla wszystkich graczy, i średnio- zaawansowanych (po fabule) i starszych co muszą po raz tysięczny...
Witam wszystkich zniesmaczonych graczy. Problemy typu chaos na serwerze ,to nic innego jak event. Sprawa prosta jak rogal ...... nikomu to...
To na razie tylko wersja robocza. Chciałbym, żebyście ocenili pomysł :D http://zapodaj.net/f9f7c6722f0fa.jpg.html
Przydała by się opcja rożnego rozstawienia wojska przed walką. W heroesie 5 można to zrobić w 2 pierwszych liniach, a w heroesie 4 mamy jedną z 3...
Codzienne Życie W Mmho Logujesz Się Ładowanie .... 10 minut później ... nic [odświeżasz] Włącza Się Teleportujesz Się Do Innej Prowincji Ładowanie...
Nie róbcie żadnych eventów, dopóki nie będziecie pewni że gra działa prawidłowo! - czyli w praktyce w ogóle nie powinno być eventów.
Ilekroć startujecie z jakimś wydarzeniem wszystko się rozsypuje. Nie można, się zalogować, wywala po walkach, wyprawach, teleportach, itd. itp. etc....
Dziś Se Wszedłem Do Zapomnianych Ziem Zrobiłem 1 Walkę Jest ok Skończyłem Drugą Walkę Nie Jest Ok Bo Jestem W Czarnej Dziurze Poza Mapą W Zepsutych...
Ile czasu będziecie naprawiać problemy związane z : 1. Niewłaściwa sesja - odtrąbiony sukces iż problem nie będzie występować... dziś co 30-40...
Pojawiła Się Na Tablicy Gildii Taka Misja Stworzenia Z Wybrzeża Upoluj 0/540 Każdy Z Gildii Kombinował Zabijał Wszystko Co Z Nimi Jest Związane I...
Dziś Stoczyłem Dużo Bitew I W Ani Jednej Nie Było Ponownej Bitwy Ponowna Bitwa Została Wycofana Z Gry ? :mad:
1 Pomysł Codzienna Losowa Misja Żeby Zabić Bossa np Goblińska Matka itp :D W Jakiejś Prowincji Od Przywódców Frakcji 2 Pomysł Targ Który Się...
Witam. Arena PvP dynamicznie się rozwija. Dopasowywanie mechaniki gry, czy ciągłe modyfikacje systemu rozgrywania walk dowodzą, że jest ona jednym z...
Witam!!! Mam problem z punktami na forum. Mianowicie moi koledzy (Emro30 i GnoM) bez problemu dostają punkty na forum, ja nic. To chyba dzieki...
Gra Na Nekromantów I Przystań Jest Trochę Nudne A Gdyby Tak Dodać Nową Frakcje ... Frakcje Demonów ? Akt 1 (Mapa O Nazwie Wrota Sheoghu) (to nie...
Na pvp jeżeli 2 graczy ma ten sam portret, to nie wiadomo kiedy my wykonujemy ruch, a kiedy przeciwnik. Dlatego proponuje dać małą obwódkę kolorową,...
Za ty wybryki przepraszam, al nie znałem netykiety Pani szanofna i za wszyto przepraszam i żałuję, ale to nie było moim zamiarem obrażaniem i...
Co jakiś czas mamy eventy z dostępnymi stworzeniami podstawowe, elitarne, bohaterskie - a gdyby tak specjalnie na potrzeby tego (nieco już nudnego...
Musze oglosic wszem i wobec ze ZZ to teraz wielka strata czasu i cierpliwosci zarowno dlaczego? -Chociazby dlatego iz tzw nagroda za nie to...
W Nar-Heresh Jest Bajlf Armii A W Sokolim Gnieździe Bajlf Artefaktów W Każdym Z Tych Stolic Powinnien Być Każdy Bajlf Bo Takto Można Dać Swojemu...
Ze do zakupu pieczatek dodane sa pradawne ptaki gromu a nie jakies tam feniksy itd....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.