Ahoj, Ve výsledcích je nasbírejte 15 000 dračí oceli, ale maximum co můžeme mít je 12 000 a nedá se to rozšířit.
Stále častější chybou u většiny hráčů v našem cechu a předpokládám, že to bude platné obecně, je zamrznutí hry při použití brány při přechodu do...
Nejde najít 1důstojníka,hlídku a navigátora. Tři dny je hledám a nic.
Za boj v hrdinském režimu slibují tvůrci skvělé odměny. Takhle vypadá jedna z těch SUPR odměn :confused:
Již podruhé se mi stalo, že při návštěvě dealera černého tesáku v momentě, kdy jsem měl plný inventář 15/15 a sebral jsem jeden z nabízených...
dnes sem sel do najezdu... s plnou armadou svetic... mel jsem v kazdem policku 99 zlatych svetic nez sem se prihlasil do najezdu... vyhodilo me...
Ahoj, hrál jsem coop 2. fázi Strážce zármutku, když hráč HALDORN opustil hru (můj parťák). V té chvíi vyskočila hláška, že jsem se vzdal, přitom...
Nefunguje týdenní pekelný červ... Úkol lze přijmout, ale nezobrazí se boss...
po jedne z aktualizaci se nemuzu vůbec dostat k sandrovi v duchovni trhline a tim padem nemuzu pokracovat ve hre
Přes provedenou mimořádnou opravu stále nefungují tyto chaty: Bojový, Skupinový a Cechovní. Nyní je nedostupný i globální a chat s nápovědou.
Ahoj, dostal jsem quest "Zničený most", kde mám osvobodit ženisty. Všechno mi na minimapě ukazovala přehledně šipka a vše perfektně fungovalo až...
Kdyz dojdu ke kameni a chci na nej kliknout "aktivovat", tak se mi zobrazi packa s cervenym krizkem a napise mi to "Jiz navstiveno". Pritom mam...
Chtěl bych říci jen a pouze, že při cestování mezi těmito lokalitami se občas zaseknu a nečítací logo Might & Magic se mi stále v pravém dolním rohu...
Zabil som bossa v dungeone "zapomenuta mista" quest ostal nesplneny a poklad nikde, stojim tam a neviem co mam robit. Vopred vdaka za urychlenu...
Propíchnutí mysli dle popisku NEMÁ fungovat na šampionské jednotky, bosse, nemrtvé, konstruky a duchy. Ale přes to, mi Unášené zrůdy ovládli jednotku...
Chování některých jednotek neodpovídá deklarované skupině. Jed plivající pavouci (elitka drápy namru-hlubina) má v popisu živá jednotka, nicméně...
např. jednotky, které mají pohyblivost 3, po seslání roušky se zmenší pohyblivost na 1, ale ve skutečnosti se mohou pohnout o 2, přestože graficky...
Je defacto zbytečný úkol. Artefakt kvality menší nelze téměř najít, úkol dlouhodobě zabírá místo v x/3, než je splněn a odměna za něj nic moc. ...
Po dnešním updatu mi nefunguje licence na podrobnosti o nepřátelích.Ještě má platnost 14dní,ale když dám bitvu,tak je to šedé,takže mi to nic...
Hlásím chybu, po dnešním update mi nejdou odevzdávat na městských tabulích úkolů artefakty.
Zdravim, nevím, zda jsem někde něco přehlédl, ale prostě netuším, jak se dostat přes tuhle bažinu. Na mapě je jasně vidět cesta a vede mě tam i...
Nelze úkol splnit, žádná reakce na úkol vždy se objeví že je splněno až od tajemné osoby odcházíte a hned poté to chce ten úkol plnit znovu a tak se...
Vyskočilo mi ,že mám novou úroveň 1.lvl dračího rytíře, přitom ten lvl už mám 2,5mega expů. Poprvé se mi to stalo u rytíře na 20lvl. Okno vyskočilo...
Dá se nějak zrušit cechovní úkol vedoucím cechu, který nejde splnit nebo to jde jen přes podporu? Když požadované jednotky Hierofantovy sluhové...
1) jsem rytíř azyl 2) Použiju příkaz na slunečního jezdce 3) sluneční jezdec použije schopnost sluneční kůň 4) dám čekat tah ( klasicky se mi...
ahoj jel jsem na nájezd lvl 1 a jak sem se vrátil měl jsem 230 vojáků pryč. de to vyřešit?
Sám mám na bossovi například 33k BS vs 43,5k BS. Jdu s někým,tak máme např 70k BS vs 710 BS (ačkoliv se BS bossovi sníží na minimum,někdy na 12k,10k...
kouzlo-procenta 29% [/URL] jednotka prétorián , síla původní bez kouzla: 4446 (http://www.nahraj-obrazek.cz/pt-114172632885.png) Prétorián s...
ahoj, právě jsem obdržel ükol "Úsvit draků" (kapitola 4), kde mám zničit Elrathovy sochy, ale já je za boha nemohu najít. V mapě mi směrovačka...
Pred bitvou to pise 10-20% a v bitve to sebere 35% army neboli ztraty o uroven obtiznosti vys
Zjistil jsem, že mi najednou u klerika klesla síla armády. jsme si říkal, zase nějaké změny v nastavení a nevěnoval tomu pozornost. Až druhý den...
Zdravím, včera jsem šel poprvé na Sandra v Zemi světla (3 fáze bitvy), a mezi 2 a třetí fází se mi hra zasekla při načítání 3 fáze.. Po načtení...
Viz obrázek....
Zdravím, výše zmíněné úkoly fungují následovně: Ostré rozdíly: vygeneruje poblíž na mapě tři dvojice (azyl/nekro) vojáků, které musí hráč...
Zdravím. Dneska mi hra resetovala postavu z 26lv na lv1 a promazala armádu o pokročilejší jednotky. Co s tím ?
Už x krát jsem dokončil úkol "Kamínky v hromádce písku" a mám jít ke "Zkamenělý průzkumník",ale už ho nemůžu najít...-Minimapa ani šipky na to...
Ahoj všichni! Mám takový následující zásek. Rád bych odemčel v příběhové části achievement Linie tvrdé obrany, ale bohužel nedokážu najít, kde se...
pokriveni mnichove nedostavaji zadny dmg od dovednosti "zhoubny pohled" pri utoku nablizko na pavouky hrace ... je to zamer nebo chyba kvuli druhu...
Pridavam fotku s mojim problemom ,,, kde nedokazem prejst na miesto kde by som mal mat Quest. ...
obrázek, předpokládám, hovoří za vše :)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.