zapnu nacitani 90 procent a pak nic hra proste nejde skvely patch !
Ahoj mám jeden velkej problém už 5 den se nemůžu prihlásit na svůj účet stále mi to píše probíhá načítáni a stejně se to neprihlásí.
nemůžu najít svou postavu po přihlášení se mi spouští hra od začátku. Bratr mou postavu ve hře má stále mezi přáteli takže pořád existuje děkuji
Zdravím, zkoušel jste někdo dneska platbu přes SMS? (mopay.com). Když vyberu tuto možnost a zadám číslo napíše že platba sehlala..Omlouváme se!...
Mám taký problém že mi hru načítava a asi v 90% sa zastaví stále načíta a nakoniec vyhodý kód chyby 22 :( Včera som o šiestej večer ešte normalne...
Zdravím, potřeboval bych pomoct. Hraju teda 1 den ale zatím mám z 90% jenom špatný zkušenosti.Začalo to hned při registraci, psalo mi to, že email...
Na fórum se nedá dostat z google chrome, v chatu mi to potvrdili i ostatní hráči, zkoušel jsem přístup z více PC s google chrome, píše to příliš...
Dobrý den, dnes jsem si chtěl koupit z obchodu za tyto peníze cca 13 tisíc pečetí. Pamatuji si , že jsem je tam viděl a najednou mi zmizeli z obchodu...
Už přes 4 hodiny se nemůžu dostat do hry.. Při načtení cca 80-90% se mi opakovaně objevuje hláška "Odpojeno, Tento účet je používán" ačkoliv nejsem...
no zvlastni koplo me to prinajezdu but hra nebo to nekdo ukoncil a nelze se prihlasit pise ze jiz sem prihlasen sem zvedav jak se to vyresi teda
Dobrý den, dost často se mi po bojích objevuje chyba 12 a vyhodí mě to zpět na stránku a hra musí být znovu spuštěna. Problém je u mně? Děkuji
Po přihlášení se již několikrát namísto výběru hrdinů (po stisku "hrát teď") zobrazí chybová hláška. Předtím se hra zpomalila, jako by pomalu...
hra pada pri vstupu do bitvy pote staci aspon u me odhlasit se na hlavni strance vycistit cash prohlizece a znovu do hry najet pak se krasny sled...
Dobry den, odhlasila som sa z hry, po naslednom prihlaseni to po ne chcelo znova zadat kluc (neviem ci zhodopu okolnosti mi prisiel mailom novy),...
Nemuzu se dostat do hry.Pise to chyba serveru 30 Diky za odpověď Doca
nejdou chaty: Skupinovy, bojový, cechový
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.