Ahoj, posilam zpetnou vazbu ze hry. Koukal jsme, ze dost casto nosi AZYL veci pro NECRA a obracene. A dnes jedna diskuze: 22:23 Šeptáte...
Super věc. Dvě drobnosti 1) je tam dost angličtiny. Nemám s tím problém, ale víš jak. 2) (pro zajímavost) dneska sem si to zkusil, v 16. lvlu jsem...
Už cca 14 dní jsem nedostal odměnou za úkol žádný úlomek zkušeností ani rychlosti ... nevím jak jsou na tom ostatní, ale vzhledem k tomu kolik hrdinů...
Zdravím, jsem mág a chtěl sem si za pečetě koupit nějakej item. Počítal sem, že na mága dostanu věci s duchem na manu.... Bohužel sem provedl 4...
Domnívám se, že by se měl IGNORE list orozšířit na neomezený množství..... Na PUB chatu je každou chvíli nějaký IDIOT, kterého byhc rád ignoroval,...
Mrzimne ze zrušili vylepšování jednotek v kazde hre heroes starsich verzi to je. Ted to podle mne zkazili tu hru na co kazdemu sou obic jednotky...
Vidím, že tu není samostatný topic pro Nájezdy, tak to vpísnu semka mezi bitvy. Nájezdy vs. relog I. Několikrát se nám stalo, že v průběhu...
Zatím co nejvyšší dovednosti mágů jsou naprosto úžasná kouzla u nejvyšších dovedností rytířů je tomu právě naopak tj. ke stylu hraní rytíře jako...
Jak to vypadá s feedbackem ohledně hry v jiných částech světa? Co se lidem z ostatních zemí líbí/na co si stěžují oni?
Nyní má ve hře cech praktivky význam pouze poze ve smyslu slučování hráčů aa vzájemné pomoci, + cechovní úkoly. Měl bych několik návrhů na zvýšení...
Čím je MMHO známější, tím víc přitahuje malých dětí a idiotů a nebudem si nic nalhávat, spamfiltr je takových hrách běžná věc a je třeba. Nedal by se...
Prosím doplnit nějakou funkci, počítadlo, aby šlo prodávat více kusů zboží. Trošku se pozapomělo, že zbyde rtuť. Mně zůstalo 700 a kdo to má po...
Tak jsem si zkusil i tyto boje a vidím zde docela velkou nedokonalost. Hráč hned prvním tahem vykouzlí nějaké kouzlo co sebere nějaké jednotky a pak...
Našel jsem set pro nekromantského Klerika, který přidává kostlivcům a kostlivcům kopiníkům 5% k útoku, zkoušel jsem najít nějaký set pro Klerika, ale...
Má nebo nemá fungovat na pasivní schopnosti jednotek? Popis je nejasný, spíš bych se přiklonil k tomu, že z popisu vychází že fungovat má, ale opak...
Stále nefunguje jak má.... Nefungují PMka napříkald 13:26 XXXXX čus 13:26 YYYYYYY A PMka stale nefunguji, zkopusel jsme ti to poslat jako PM...
Další z věcí která je úplně špatně, zapoměl sem si udělat screen, ale mám pocit že ve 4 dni je větší artefakt, v pátem je pokud se nepletu 1) 5...
takže zaprvé, začnu správcem artefaktů,který funguje jako sklad i přesun mezi postavami. 1.otázka : Na co vývojáři mysleli při vytváření cen kromě...
Licence automatické bitvy: Je k ničemu, pokud nedojde k drobným úpravám. 1) Je nesmysl, aby mě to připojilo do bitvy a tam mi to ukazovalo, jak...
Zdravím, na něco jsem náhodou přišel, možná to tu někdo psal, ale mezi tolika tématy pomocí vyhledávání .. Není to tak snadné.. Jde o to, že pokud...
Hezký večer. Nebylo by možné upgradovat obyčejné jednotky na vylepšené (např. strážce - pretorián) v kasárnách?
Zdravím Vás, hraji teprve týden, ale rozhodl jsem se projednat a prodiskutovat jednu zásadní věc, kterou je princip a koncept zakládání a budování...
Sem level 11 a čekal sem na reset do dvou do rána abych si zahrál a cca po 2 hodinách hraní už sem zase bez akčních bodů. To je prostě demence...
Zdravím, rozhodl jsem se přestavět si budovy v některých městech a všiml jsem si tohoto. Samozřejmě u dolů pokud jej zdemolujeme dostaneme zpět...
Zdravím, mám dotaz na HP (hrdinské pečetě) - až skončí beta verze a hra přejde do plné verze, zůstanou nám na účtu naše HP nebo bude vše (včetně...
Zdravím. Chtěla bych se zeptat zda vrátíte možnost mít víc jak 3 denní úkoly jako abych si vzala 3 úkoly splnila bežela je odevzdar vzala další a...
Níže psané už neplatí - po 3 dnech na jedné a 4 na druhé postavě (to samé další dva hráči v cechu - jeden po dvou, druhý po čtyřech dnech) se odměny...
Taky se skamose starme o server beta hra Portaly, ale pokazde je tam nekdo kdo to resi zde ne zde jen keci a vymliva na to jato beta h******* vyte co...
Nejde mi vstoupit do hry, když kliknu na HRÁT TEĎ, tak to začne načítat a zasekne se to tak v 90% a už to nepokračuje :( pozn. zkoušel jsem...
Docela bych uvítal možnost snížit úroveň Posádky na základní nebo jí zničit. Například v prvním hradě jsem si postavil Posádku na šestou úroveň,...
Co to ma jako být? Platnost jen 5 dni? Já si ho šetřím na dobu kdy budu mít trochu víc času a vy date platnost 5 dni? To jste mě fakt ****.
Vzhľadom na to, že sa toto rieši vo viacerých vláknach, myslím si, že by bolo lepšie to riešiť len v jednom. Na úvod zhrnutie, kde všade sa...
je velmi neprakticke ze nejde vybirat suroviny z dolu behem jejich vylepsovani ... nez clovek postavi vyssi level dolu a ziskat zpet jenom to co...
V súčasnosti je globálny chat filtrovaný na základe zvoleného jazyka (PL alebo CZ) a teda prakticky nie je šanca dohovoriť sa s poliakmi (jedine cez...
nektere ukoly je zbytecne plnit ve 2 protoze je potreba bojovat se 2 skupinami misto 1 kdyz ma kazdy hrac vygenerovany predmet daily questu a skupinu...
Bolo by fajn keby pri napísaní /w do chatu automaticky doplnilo meno poslednej osoby s ktorou som si šepkal. Funguje to tak pri takmer všetkých hrách...
Pokud sem ve skupině tak v bitvě pokaždé vyskočí chat bitva automaticky. Je to hodně obtěžující. Za prvé sme už v chatu skupina takže musim po...
Nikde jsem nenašel možnost volit obtížnost. Myslím si, že hra je docela náročná a volba obtížnosti by ji usnadnila pro mnohé hráče. Některé pasáže...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules
Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.